Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Csak nekem nem tetszik...

Lányok! Csak nekem nem tetszik a balerina cipő?

Figyelt kérdés

Kinézetre se vagyok oda érte, de 1x ünnepség idejére rám adtak egyet és kényelmetlennek is éreztem.. Nem tudtam elviselni, hogy vékony a talpa és érzem "mi van a lábam alatt".. Közbe meg minden barátnőm cseszeget, hogy miért nem hordom, mert szerintük olyan jól néz ki.. Már kezdem kicsit abnormálisan érezni magam, hogy utálom a szandálokat és a balerina és a fedetlen cipőket.XD Amúgy fedett talpúakkal semmi bajom, a magassarkúkat is imádom.:D Más is van így ezzel? És tényleg MIÉRT VAN MINDENKI ODA A BALERINA CIPŐKÉRT? XD:D

18/L

2015. máj. 7. 21:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%
én is utálom őket. szerintem nem néznek ki jól, olyan idétlenek és semmilyenek, sokkal jobb lapos cipőket lehet kapni. már nem is nagyon vannak divatban. plusz nagyon kényelmetlenek és rosszak a lábnak is, semmi talpuk, mintha egy papíron járnál. meg nekem nem is fogják rendesen a lábam.
2015. máj. 12. 23:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én imádom őket. Szerintem 174 cm-hez már nem kéne magassarkút hordanom, szóval... maardok a balerinánál. Nekem 4 féle van, tökre szeretem őket, nyáron majdnem mindenhez fel tudom venni őket, illetve az egyik a legkényelmesebb cipőm. Komolyan mondom, lekőrözi az összes Converse-t, edzőcipőt, szandált... nagyon szeretem.

A szandálokat is szeretem, csak abból meg nem találok normálisat. Tavaly vettem egyet, de érzem, hogy hamar szét fog jönni, úgyhogy annak keresem az utódját, de eddig még nem jártam sikerrel.

2015. máj. 13. 00:47
 23/28 anonim ***** válasza:
49%
Nekem tetszik, pont mert olyan kis semmilyen. Bármihez föl lehetNE venni, haaa nem szedné szét a lábam. Merthogy olyat még nem találtam, ami kényelmes is lenne. A szandállal már más a helyzet, azokból vannak normális vastagtalpú, ami nagyon kényelmes.
2015. máj. 20. 00:49
 24/28 zsuzsi0027 válasza:
100%
Én azért szeretem a balerina cipőket, mert magasságomból kifolyólag nem hordhatok magassarkút. Meg persze ez cipőtől és márkától függ.
2015. máj. 26. 00:30
 25/28 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem érdekel a magasságom (lehet, mert nincs is, nem tudom, 170 vagyok), de csak ezért nem hordanék olyan stílusú cipőt, ami nem tetszik. A balerina kifejezetten ilyen. Régebben nagyon szerettem, de azóta nőiesedtem kicsit. (Igaz, most meg a tornacipőből próbálok kinőni...)

Szerintem mind ugyanolyan, gyerekes, formátlan, idétlen, divatja múlt. Talán még a kisiskolásokon mutat bájosan - bár nem szólok semmit, mert néhány 8 éves már most stílusosabb, mint a mai nők átlagban.

2015. máj. 26. 06:44
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Fura hogy mindjáan ócska cipőt hordtok. Jó balerinàt kell venni és nem lesznek ilyen problémák.
2015. máj. 26. 16:43
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
hát nekem a vagabond balerina is egy f.s volt, pedig nem 2000 ft-ba került...
2015. máj. 26. 17:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik és nem is hordok. De valljuk csak be, van akin jól mutat: [link]
2015. nov. 21. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!