Lányok! Csak nekem nem tetszik a balerina cipő?
Kinézetre se vagyok oda érte, de 1x ünnepség idejére rám adtak egyet és kényelmetlennek is éreztem.. Nem tudtam elviselni, hogy vékony a talpa és érzem "mi van a lábam alatt".. Közbe meg minden barátnőm cseszeget, hogy miért nem hordom, mert szerintük olyan jól néz ki.. Már kezdem kicsit abnormálisan érezni magam, hogy utálom a szandálokat és a balerina és a fedetlen cipőket.XD Amúgy fedett talpúakkal semmi bajom, a magassarkúkat is imádom.:D Más is van így ezzel? És tényleg MIÉRT VAN MINDENKI ODA A BALERINA CIPŐKÉRT? XD:D
18/L
Hát, én imádom őket. Szerintem 174 cm-hez már nem kéne magassarkút hordanom, szóval... maardok a balerinánál. Nekem 4 féle van, tökre szeretem őket, nyáron majdnem mindenhez fel tudom venni őket, illetve az egyik a legkényelmesebb cipőm. Komolyan mondom, lekőrözi az összes Converse-t, edzőcipőt, szandált... nagyon szeretem.
A szandálokat is szeretem, csak abból meg nem találok normálisat. Tavaly vettem egyet, de érzem, hogy hamar szét fog jönni, úgyhogy annak keresem az utódját, de eddig még nem jártam sikerrel.
Engem nem érdekel a magasságom (lehet, mert nincs is, nem tudom, 170 vagyok), de csak ezért nem hordanék olyan stílusú cipőt, ami nem tetszik. A balerina kifejezetten ilyen. Régebben nagyon szerettem, de azóta nőiesedtem kicsit. (Igaz, most meg a tornacipőből próbálok kinőni...)
Szerintem mind ugyanolyan, gyerekes, formátlan, idétlen, divatja múlt. Talán még a kisiskolásokon mutat bájosan - bár nem szólok semmit, mert néhány 8 éves már most stílusosabb, mint a mai nők átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!