Tetszik nektek ez a cipő?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék majd venni. Szerintetek milyen? Felvennéd? Kort is légyszi! ^^
2012. ápr. 14. 18:25
1/10 anonim válasza:
szerintem ennyi pénzt nem érnek az ilyen cipők akárhol veszed... az összes tönkremegy egy nyári szezon alatt.. meg nekem nem is tetszik, de a te döntésed,h fel veszed-e :) 17L
3/10 anonim válasza:
Szerintem szép, ilyesmit szeretnék én is venni:) 19/L
4/10 anonim válasza:
Én is pont ilyen virágosat szeretnék nyárra, csak magas sarkú, éktalpút, olyan lukkal az elején(nem tudom a pontos megnevezését!:)
Nagyon cuki!:) Vedd meg!:)
25/l
5/10 anonim válasza:
Ezt konkrétan nem venném fel. Szeretem a baleriánt, a virágminta is cuki, de valahgoy a formája nem tetszik.
17/l
6/10 anonim válasza:
Szerintem szép. Nem lebeszélni akarlak de nekem az összes ilyen típusú cipőm 1 évet bír ki legyen az 2000Ft-os vagy 5000Ft-os. Tehát én a te helyedben inkább valami olcsóbbat néznék, én tegnap kemény 2300Ft-ért vettem a kínaiban egy nagyon szépet.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy egy olcsóbbat keresek...
2012. ápr. 15. 10:00
9/10 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, felvenném:)
13/L
10/10 anonim válasza:
Jól néz ki szerintem:)) és még fel is venném.15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!