Miért ennyire silányak és drágák a női cipők?
Kisnyugdíjas, mozgássérült anyámnak szerettem volna egy nyári cipőt venni. Körülnéztem pár helyen, és teljesen mellbevágott a kínálat. Olyan silány, gagyi, járásra szinte alkalmatlan cipőket láttunk mindenhol, amik ráadásul 20-25 ezerbe is kerültek. Nem akartam hinni a szememnek. Nem csak anyagi okból nem vettem meg egyiket se, de annyira ócskáknak tűntek, hogy ha 3 ezer lett volna, akkor se kellett volna. Pár cm2 anyag, sarka nincs, pár milliméter vastágságú silány talp, ami szétmegy rövid hordás után.
Ehhez képest egész jó, kényelmes, masszív férfi cipőket lehet kapni 10-15 ezerért, de legutóbb leárazva 8-ért vettem. Egy 20-25 ezres férficipő már csúcsminőségű, tartós, kényelmes, hét nyelven beszél. Egy ugyanilyen árú női cipő meg egy silány kacat. Megveszik ezeket a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!