1/15 anonim válasza:
szerintem női,én a szürkét hordanám :)
2/15 csokissüti002976 válasza:
szerintem is női, de a fekete jobban bejön ;)
3/15 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 14. 13:06
4/15 A kérdező kommentje:
A szürke jobban tetszik nekem is.
2012. ápr. 14. 13:08
5/15 anonim válasza:
nekem az alatta lévő zöld fehér lacoste jön be :))
6/15 anonim válasza:
Ott már elég nagy bajok vannak ha felmerül ez a kérdés egy cipőnél :D Én jobb szeretem az egyértelműen női sikkes darabokat mint az ilyen kondicipőket.
7/15 A kérdező kommentje:
Milyenekre gondolsz utolsó? Linkelj képet légyszíves.
2012. ápr. 14. 17:16
8/15 anonim válasza:
Elegáns és nőies magassarkú cipők pl :D
De ha a lapostalpúakat szereted és nem vagy csámpás akkor jók a balerina cipők is.
Ha meg mindenképp sportcipőt szeretnél a mintás tornacipők aranyosabbak szerintem
De mindenkinek más tetszik :) A cipő amit linkeltél nagyon kényelmes de én nem szeretem őket, max futáshoz veszek fel ilyet.
9/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak sportcipőket linkelsz be. :) Nem rosszak, de nekem más stílus jön be a csinosabb cipőkből. Szeretek változatosan öltözni, nem csak mindig csinibe, ezért veszek most a már kissé elnyúlt sportcipőim mellé újat.
2012. ápr. 14. 17:46
10/15 A kérdező kommentje:
Nem elnyúlt :D Elnyűtt :)
2012. ápr. 14. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!