Lányok! Csak nekem nem tetszik a balerina cipő?
Kinézetre se vagyok oda érte, de 1x ünnepség idejére rám adtak egyet és kényelmetlennek is éreztem.. Nem tudtam elviselni, hogy vékony a talpa és érzem "mi van a lábam alatt".. Közbe meg minden barátnőm cseszeget, hogy miért nem hordom, mert szerintük olyan jól néz ki.. Már kezdem kicsit abnormálisan érezni magam, hogy utálom a szandálokat és a balerina és a fedetlen cipőket.XD Amúgy fedett talpúakkal semmi bajom, a magassarkúkat is imádom.:D Más is van így ezzel? És tényleg MIÉRT VAN MINDENKI ODA A BALERINA CIPŐKÉRT? XD:D
18/L
Nekem nagyon kényelmesek. Egyszerű fekete balerinám van most, sokkal kényelmesebb mint egy tornacipő.
nekem kedvenc mondjuk az ipanema flipflop
Ha kényelmetlen ne hord.Kinézetre 1000x mint a tornacipő főleg amikor valaki tornacipőt vesz fel utcára leggingshez.
ff v
Én imádom, mert kb az összes ruhámhoz illik. Ha sietek, vagy nincs kedvem az öltözetemen gondolkodni, csak belebújok és mehetek is. A magassarkút utálom, így szerintem van olyan elegáns, mint a magassarkú, amiben hülyén mennék.
Jaj, de a műbőr-madzag masni-s tényleg gáz :D Nekem szép velúr van.
Én azért mást értek a balerinacipő alatt mint a linkelt képeken. Ezeknek legalább van valami normálisabb talpuk.
A mezítelen lábbal való járkálás nagyon egészséges, de aszfalton nem! Nekem egyetlen egy ilyen vékony talpú, fél centis sarkú (de van - rakott sarok), pántos cipőm van ( [link] ilyesmi, csak cipész ismerősöm készítette bőrből és fordított bőr a külseje, és talán alacsonyabb a sarka), de fáj a lábam benne egy nap után, nem bírok sokat járkálni. Szerintem tönkre is teszi az ember bokáját a balerinacipő, én úgy érzem nem természetesen esik benne a súly a lábfejre, nagyon megterhelő. S olyan fura laposban járni, azonkívül, hogy semmi boltíve nincs a lábamnak, mintha beteg lennék, úgy lépkedek benne. Az enyém még jó néptáncolni benne, a sarka miatt, de balerina még rosszabb lenne. Én e értettem soha, hogy miért szeretik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!