Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Csak nekem nem tetszik...

Lányok! Csak nekem nem tetszik a balerina cipő?

Figyelt kérdés

Kinézetre se vagyok oda érte, de 1x ünnepség idejére rám adtak egyet és kényelmetlennek is éreztem.. Nem tudtam elviselni, hogy vékony a talpa és érzem "mi van a lábam alatt".. Közbe meg minden barátnőm cseszeget, hogy miért nem hordom, mert szerintük olyan jól néz ki.. Már kezdem kicsit abnormálisan érezni magam, hogy utálom a szandálokat és a balerina és a fedetlen cipőket.XD Amúgy fedett talpúakkal semmi bajom, a magassarkúkat is imádom.:D Más is van így ezzel? És tényleg MIÉRT VAN MINDENKI ODA A BALERINA CIPŐKÉRT? XD:D

18/L

2015. máj. 7. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

Amelyiknek nem fél milis a talpa, az nagyon kényelmes napi rohangáláshoz.

[link]

[link]

2015. máj. 8. 02:52
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
ezek annyira rondák, 11 évesen hordtam ilyen stílusú cipőket...
2015. máj. 8. 04:11
 13/28 A kérdező kommentje:
Huh.. Köszi a válaszokat.:D Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel kapcsolatban :D
2015. máj. 8. 14:00
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon-nagyon-nagyon nem szeretem a balerinát, nem is áll jól, egyszer vettem föl de véresre nyúzta a sarkam pedig nagyon jó minőségű volt, és olyan hülye rövid lábat csinált, hogy nem is vettem fel többet :S Tornapcipő, szandál, bakancs, ennyi kell nekem.
2015. máj. 8. 15:29
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nagyon kényelmesek. Egyszerű fekete balerinám van most, sokkal kényelmesebb mint egy tornacipő.

nekem kedvenc mondjuk az ipanema flipflop

2015. máj. 8. 18:36
 16/28 anonim ***** válasza:
26%

Ha kényelmetlen ne hord.Kinézetre 1000x mint a tornacipő főleg amikor valaki tornacipőt vesz fel utcára leggingshez.

ff v

2015. máj. 8. 21:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom, mert kb az összes ruhámhoz illik. Ha sietek, vagy nincs kedvem az öltözetemen gondolkodni, csak belebújok és mehetek is. A magassarkút utálom, így szerintem van olyan elegáns, mint a magassarkú, amiben hülyén mennék.

Jaj, de a műbőr-madzag masni-s tényleg gáz :D Nekem szép velúr van.

2015. máj. 8. 22:01
 18/28 A kérdező kommentje:
Én akárhogy nézem nekem egyikse tetszik.. XD de mindenkit felpontoztam :)
2015. máj. 8. 22:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, de mindegyik leesik a lábamról vagy szorítja, a pántosak meg általában csúnyák :(
2015. máj. 8. 22:53
 20/28 anonim ***** válasza:
49%

Én azért mást értek a balerinacipő alatt mint a linkelt képeken. Ezeknek legalább van valami normálisabb talpuk.

A mezítelen lábbal való járkálás nagyon egészséges, de aszfalton nem! Nekem egyetlen egy ilyen vékony talpú, fél centis sarkú (de van - rakott sarok), pántos cipőm van ( [link] ilyesmi, csak cipész ismerősöm készítette bőrből és fordított bőr a külseje, és talán alacsonyabb a sarka), de fáj a lábam benne egy nap után, nem bírok sokat járkálni. Szerintem tönkre is teszi az ember bokáját a balerinacipő, én úgy érzem nem természetesen esik benne a súly a lábfejre, nagyon megterhelő. S olyan fura laposban járni, azonkívül, hogy semmi boltíve nincs a lábamnak, mintha beteg lennék, úgy lépkedek benne. Az enyém még jó néptáncolni benne, a sarka miatt, de balerina még rosszabb lenne. Én e értettem soha, hogy miért szeretik annyira.

2015. máj. 12. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!