Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok ti is jártatok már így...

Csajok ti is jártatok már így hogy rengeteg ruhátok van mégsem tudtok semmit felvenni?

Figyelt kérdés

Ma szétválogattam a ruháimat hogy mi kell mi nem mi itthoni és mi kimenős.

Rengeteg ruhám van épphogy csak elfér a szekrényemben.

De felvenni alig tudok belőlük, mert vagy szűk vagy túl nyári vagy túl téli vagy nem jól áll, vagy nem tudok hozzá mit párosítani.

A ruhám átlagban nagyon egy méretűek.

Fogynom kéne legalább egy tízest még, de attól félek mire lefogyok az idén megint nem tudom felvenni őket.

Ti is jártatok már így hogy ekkora gond legyen az öltözködés?

2015. ápr. 27. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindent kihíztál nincs mit tenni, venni kell az új méretednek megfelelőt.

Én most 2-3 kilót híztam és észreveszem a ruháimon. Ha egy tízes rádjött, akkor az durva. Ne préseld magad beléjük. A lefogyom duma meg nem így megy. Ha le akartad/tudtad volna, akkor még időben észbe kapsz.

Turizz ruhákat, ha nincs rá pénzed. Meg olvasgass utána, hogy milyen szín, fazon áll neked jól és a következő ruhátar már ez alapján rakd össze.

Bár az idei jó ruciknak szerintem már ugrott. Valami ideiglenesek lesznek szerintem okék.

Csajok ti is jártatok már így hogy rengeteg ruhátok van mégsem tudtok semmit felvenni?

Igen, mert hiába van sok ruhám, ebből sokat a színük miatt nem tudok egymáshoz passzintani.

2015. ápr. 27. 20:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Tanácsra lenne szükségem!

Milyen színű ruhákhoz milyen színű nadrág illik?

Színes mintás felsőhöz milyen nadrág illik?

2015. ápr. 28. 07:05
 13/14 anonim ***** válasza:

érdekes, de nálam ne így működik

ami nem jó vagy nem kell, bedobom a gyűjtőbe, hogy legalább más használhassa

amúgy elég kevés ruhám van, de mindet használom

2015. ápr. 28. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem fogtad fel hogy mit írtam? Olvass utána hogy milyen szín áll neked jól!

... Egyébként neonrózsaín!

2015. ápr. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!