Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki melltartó nélkül kimenni...

Ciki melltartó nélkül kimenni az utcára?

Figyelt kérdés
85/B A mellméretem, elég szép formája van, de egyszerűen nem találok kényelmes melltartót, ilyenkor nyáro meg még izzadok is a melltaartótól... Ciki lenne nem túl feltűnően de nem hordani melltartót? Vagy pl a bimbótapaszról mint áthidaló megoldásról mi a véleményetek?
2015. ápr. 27. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan ruhát húzol, ami alatt nem látszik, h nincs rajtad melltartó, akkor jó. Én sem hordok mindig, van egy csomó olyan ruhám, ami megtartja a mellett, nem látszik át, és senki meg nem mondja, hogy nincs rajtam melltartó.:D Bimbótapaszt én még nem próbáltam, h milyen.
2015. ápr. 27. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan felsök illetve ruhák ami alá lehetetlen melltartot húzni söt ciki is mint pl egy mélyen dekoltált hátú ruha, kiábrándító tud lenni ha kint az egész melltartó pánt vagy kapocs ez vonatkozik pl a csötoppokra is. Ha úgyérzed /látod hogy nincs szügséged a meltartó tartására mert nem lóg stb akkor szerintem nyugodtan használj egyéb alternatívákat melltapasz stb. Egyébként azonos mellmérettel rendelkezünk én simán kapok magamra olyat ami megfelel kényelmes , anyagát tekintve is kellemes viselet nem izzadsz benne össze de ezeket pl nem a kinai üzletek polcain lehet felelni kicsit pénztárcába nyúlósabb .
2015. ápr. 27. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
Ha egyáltalán nem látszik, hogy nincs rajtad melltartó, akkor nem ciki. Ha viszont egy kicsit is látszik, akkor szerintem ciki. Én spec nem vagyok kíváncsi a metrón senkinek a mellbimbójára.
2015. ápr. 27. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
3: Nem tudom mitől van, de van akinek a melltartón is átüt a mellbimbója, van akinek meg akkor se látszik soha ha nem vesz fel melltartót (tesóm pl). Amúgy egyetértek.
2015. ápr. 27. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
szerintem nem ciki. max az a rossz benne hogy esetleg megbámulnak. engem nem zavar ha valakinek átlátszik a mellbimbója. nem nézek oda, mert nem érdekel és kész.
2015. ápr. 27. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
én szoktam jóidőben melltartó nélkül mászkálni. mondjuk engem az se zavar, ha látszik, hogy nincs rajtam.. így kényelmes és kész.
2015. ápr. 27. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
hát engem nagyon zavarna, hogy mindenki a mellemet nézné..:s pedig annyiféle melltartó van, keresgélj.
2015. ápr. 27. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. A nagy melegben én sem szívesen hordok.
2015. máj. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!