Vissza veszik a H&Mbe a melltartót ha rajta van a címke?
Figyelt kérdés
Szerdán vettem két melltartót, nem volt időm felpróbálni és szerintem el volt számozva mert tudom a méretem de nem volt még se jo egyik sem és saccolni meg ugy tűnik nem tudtam, de itthon mar legalább volt annyi eszem hogy mielott felpróbálom nem veszem le a címkét, szerencsémre, viszont a blokkon az all hogy fehér neműt nem cserélnek ki es penz se adnak vissza erte... Azért kérdezem
Mert nem pesti vagyok es egy másfél órára lakok Pestről, es nem buszozgatnek feleslegesen hanem ha nem vennék vissza akkor eladnám a vateran vagy társain...
Szerintem inkább vaterán próbáld meg, mert ha rá van írva a blokkra, hogy nem veszik vissza, akkor tényleg nem fogják elfogadni, akkor sem, ha rajta van a blokk.
2015. ápr. 18. 10:03
2/7 anonim válasza:
Áhh, én simán megpróbálnám visszavinni, azért egy melltartó más mint egy bugyi. Nekem is voltak olyan ruhacserés dolgaim, hogy hű :D Plusz H&m-ben nagyon kedvesek tudnak lenni, ha jó eladót fogsz ki :)
2015. ápr. 18. 10:04
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de felhívtam őket es nek vesznik vissza őket ugy se hogy nem hordtam es hogy rajta a van a címke ugy se :/
Remelem eltudom ugy adni őket hogy kevés penz veszteség érjen, es legalább tanuló lecke volt.
Minden lánynak csak azt tudom mondani hogy szánja ra rendesen az időt a melltartó választására és inkább a melltartó boltba vegyen ha ugy van mert ott kevesebb az esély az elméretezésre...
2015. ápr. 18. 12:12
4/7 anonim válasza:
a poén, hogy a H&Mben elvileg nem is lehet fehérneműt próbálni... melltartót sem :D nekem volt már, hogy szólt a biztonsági őr, hogy nem lehet bevinni.. de legtöbbször nem figyelik. nem szeretek melltartót próba nélkül venni én sem :D
2015. ápr. 18. 12:27
5/7 anonim válasza:
Hát igen, a H&M nem a legjobb hely fehérnemű vásárlásra. Nem tudom, ki hogy van vele, de a csipkés bugyijaik nekem 4 mosás után szinte szétestek, hiába mostam őket megfelelően, a melltartó sem a legjobb.
2015. ápr. 18. 12:40
6/7 anonim válasza:
hát én azért próbálkoznék. bár írtad, hogy nem pesti vagy, de szerintem ha kifogsz egy jófej eladót, visszaveszik. ez olyan hogy pl. elvileg akciós dolgokat nem lehet eltetetni, egyik h&m-ben nem is tették el nekem, a másikban viszont kedves volt a lány és eltette.
2015. ápr. 18. 12:51
7/7 anonim válasza:
hmm fura.. amikor még a h&m-nél voltam állásinterjún 4 éve akkor még visszavették..ez tuti valami új dolog. Sose értettem amúgy, hogy mi olyan nagyon intim egy melltartóban, hogy nem lehet visszavenni.. legalábbis címkésen.. (Címke nélkül én nem is vinnék vissza semmit.) Én amúgy szeretem a h&m fehérneműit és a felsőket mindig felpróbálom, a bugyit nem. A másik kedvencem amikor a fehérneműs bolt próbafülkéjében kivan írva, hogy "köszönjük, hogy a ruhákat fehérneműre próbálta" vagy valami hasonló. Melltartóra vegyem a melltartót..?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!