Miért látszik át a mellbimbom?
Figyelt kérdés
ilyen sportmelltartos top van rajtam általában és a tesi polom alatt átlátszik a mellbimbom. mivel lehet "eltuntetni"?2015. ápr. 23. 21:04
3/8 A kérdező kommentje:
dudorodik
2015. ápr. 23. 21:15
4/8 anonim válasza:
Mert nem szivacsos a melltartód gondolom... vegyél szivacsosat.
5/8 A kérdező kommentje:
van azom is. akkor ma azt veszem fel tesire. mert nem igazán kényelmes
2015. ápr. 24. 07:03
7/8 anonim válasza:
mennyire látszik ? szerintem ha csak átüt az nem gond,megnéznek...aki erre csorgatja a nyálát legyen vele boldog..ha át is "látszik" ahogy írtad(szóval érted mire gondolok remélem)az már kicsit intimebb...(nem mintha zavarna)de akkor inkább változtass az öltözéken,a láttványt meg hagyd meg otthonra :P de az előbbi meg ne zavarjon,egy tesi órán,meg legyél rá büszke,hogy van mi látszodik ;)
28/F véleménye,Neked korod különben ?
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha dudorodik a mellbimbód, akkor különben sem alkalmas ez a top tesi órára. A sportmelltartóknak rendesen kell tartani, szerintem az, aminek az anyagát és formáját a "gyenge" kis mellbimbó kinyomja, az különben sem tart semmit. Nekem olyan sport melltartóm van, hogy szinte leszorít, esélye nincs a bimbóknak kitüremkedni, de pl. még az ugrálós sportokra még az se teljesen jó pedig egy sima tesi órán általában mindig van ugrálás (legalábbis nálunk mindig volt, futás körbe, szökdelés, négyütemű fekvőtámasz meg tök tudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!