Szerintetek ciki ha látszik a mellbimbóm?
15 vagyok és eléggé kicsik a melleim ezért (meg anya miatt sem) hordok rendes melltartót, csak sportmelltartó félét. Itthonra meg alapból nem veszek föl, csak télen max. egy trikót a pulcsi alá. Nyáron meg pólóhoz egyáltalán nem. Oké. Itthon nem zavar ha látszik a mellbimbóm. És eléggé lógnak is melleim szóval szégyellem magam sokszor.
Na de vissza a kérdéshez.: Sport melltartón keresztül és még rendes melltartón keresztül is látszik a mellbimbóm. (azért volt már rajtam rendes is) Most ez ciki vagy nem? Mert osztálytársam, egyik lány már megkérdezte hogy nem zavar-e, meg mondta hogy jobb lenne ha hordanék rendes melltartót...
Várom válaszaitokat! És előre is köszönöm!
Anyud miatt nem hordasz? Figyelj, ez egy nőnek természetes dolog, ha elmegy melltartót vásárolni. Nem ciki, ha anyával mész. Vagy megkéred a barátnőidet, hogy menjetek el, hátha találnak ők is valami cukit.
És szerintem 15 évesen már ciki, ha kilátszik a bimbód.
Szerintem is vegyél melltartót. Nekem is szinte nincs is mellem, de mégis hordok (a legkisebb méretet) egyrészt ilyen "mellbimbó effektus" miatt, másrészt, mert szebb egy felsőt úgy felvenni. Szóval szerintem 15 év felett akkoris ha kicsik a mellek, minden nőnek kell hordania melltartót, ez így természetes. Ja és egyeltalán nem fog jobban lógni utána a melled, hiszen "tartja" szóval épp ellenkezőleg :)
Szóval mindenképp vegyél, nem nagy összeg, és nem is kell túl sokat venned, hiszen úgyis fog még nőni és csak pénzkidobás lenne bezsákmányolni csomó színben.
Remélem tudtam segíteni :)
20/L
Ha téged nem zavar és tudod kezelni ha megbámulnak, beszólnak, végülis cikinek nem mondanám. Inkább feltűnő és van némi szexualitás benne.
Engem mondjuk pont ez zavar, uh ha nem itthon vagyok, szivacsosat hordok. Nem szeretem ha megnéznek és bánt a beszólogatást. De van akit ez nem zavar, tudja kezelni. Van egy Szex és New York rész amiben az egyik csajszi direkt vesz ilyen mű-mellbimbókat, hogy látszódjon a pólója alatt :D Na ettől behaltam, én mit nem adnék, ha fel tudnék venni egy kényelmes melltartót anélkül, hogy szanaszét ágaskodna a cicim, más nőnek meg pont ez a baja! :D
Létezik olyan hogy bimbó takaró :) és már nincs is ilyen probléma.
1500ft 5pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!