Szerintetek ciki ha látszik a mellbimbóm?
15 vagyok és eléggé kicsik a melleim ezért (meg anya miatt sem) hordok rendes melltartót, csak sportmelltartó félét. Itthonra meg alapból nem veszek föl, csak télen max. egy trikót a pulcsi alá. Nyáron meg pólóhoz egyáltalán nem. Oké. Itthon nem zavar ha látszik a mellbimbóm. És eléggé lógnak is melleim szóval szégyellem magam sokszor.
Na de vissza a kérdéshez.: Sport melltartón keresztül és még rendes melltartón keresztül is látszik a mellbimbóm. (azért volt már rajtam rendes is) Most ez ciki vagy nem? Mert osztálytársam, egyik lány már megkérdezte hogy nem zavar-e, meg mondta hogy jobb lenne ha hordanék rendes melltartót...
Várom válaszaitokat! És előre is köszönöm!
Ma olyan bimbó takarót találtam a fehérnemű boltba 500 ft-ért ami 1 pár de szilikon. Nagyon szuper ma ki is próbáltam :)
A matricás is jó de ez mégjobb :)
nekem kicsi melleim vannak, és 19 éves létemre még mindig csak amolyan "sportmelltartókat" hordok, feketét. szerencsére viszonylag ritkán vagyok bimbis :D, vagy ha mégis, alig látszik át a felsőkön, szóval én nem szoktam zavartatni magam. persze azért van legalább egy rendes csipkés, fehér melltartóm, ha valamelyik ruhához kellene. de fölöslegesnek tartom egy szép, kicsimellű nőnek melltartóra pénzt költeni, és mindenhez azt felvenni! nem mondom, vannak persze olyan ruhák, amikhez mégiscsak melltartó kell. de szerintem az sokkal cikibb, amikor egy lány annyira pici kosaras melltartót vesz fel... minek?? attól nem lesz se nagyobb, se mutatósabb. egyébként én nem is szeretem hordani, vagy csak nagyon ritkán, mert idegesít a hátamon a kapocs. nem lehet tőle hátradőlni sem egy székben, mert bántja a hátam közepét.
Egy nő igazán lehet nőies, és nem csupán melltartóban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!