Ma vettem egy fehér nem szivacsos bikinit. De ha vizes, át látszik rajta mellbimbóm. A mellbimbótapasz segít rajta?
Figyelt kérdés
CSak annyit tudok róla,h azok használják,akik nem hordanak melltartót.és érdekelne,h. hatásos -e,hogy nem-e ázik át,meg stb.És h. hol lehet kapni.Esetleg tapasztalatok?2009. júl. 20. 16:53
1/6 anonim válasza:
ès a bugyi nem látszik át? ha ennyire átlátszik a felsö akkor a bugyi is, és atapasz is átfog látszani, ha van vízálló.
2/6 anonim válasza:
Így van. Én nem vetem volna fehéret így. Nekem volt régen fehér, de a bugyija dupla votl, tehát nem látszott át emiatt, és a felsőrésze is kicsit szivacsos. Nem nagyon, csak anyira, h ne látszon át.
3/6 A kérdező kommentje:
A bugyi nem látszik át,(meg borotválom,és nincs mit átlátszania)Meg nem a bőrszín üt át rajta,csak a mellbimbó,nekem az sokkal sötétebb.
2009. júl. 20. 19:55
4/6 anonim válasza:
Nekem is fehér szivacsnélkuli bikinim van de nekem nem látszik át semii:D sztem akkor ha sotét a melbimbod akkor tegyél rá tapaszt de olyan vízálosat lehetoleg ha non zavar,,,
5/6 anonim válasza:
Amennyit mindig elköltesz tapaszokra, abból már veszel egy szivacsos bikinit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!