Lányok ti felvennétek a szoknya alá rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Azért ,hogy ne látszódjon ki a bugyitok. Mert nem szeretnék felvenni harisnyát.
Szerintetek ciki?
2015. ápr. 23. 17:47
11/15 anonim válasza:
Ez hol kötözködés? Elmondtam a véleményem, ami nem egyezik a tiedével. Egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet :D
12/15 anonim válasza:
Én mostanában kezdtem el szoknyát hordani, és tervezem, hogy vegyek fel alájuk rövidnadrágot, ha nem harisnyás idő lesz. Nem bugyiügyben, hanem mert összeérnek a combjaim, és nem akarnám, hogy felhorzsolódjanak. Persze az fontos, hogy ne látszódjon ki a nadrág, tehát minihez inkább ne.
13/15 anonim válasza:
Nem.
A legrövidebb szoknyám is térd fölött kb. 10 centivel ér véget.
Ha meg egy lengébb darabot fellebbent a szellő, akkor sem történik semmi, mert tangát és átlátszós, csipkés, tüllös bugyit sem hordok.
15/15 anonim válasza:
Fel persze! Ha én úgy érzem magam jól kit érdekel más mit gondol...😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!