Lányok ti felvennétek a szoknya alá rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Azért ,hogy ne látszódjon ki a bugyitok. Mert nem szeretnék felvenni harisnyát.
Szerintetek ciki?
2015. ápr. 23. 17:47
1/15 anonim válasza:
Nem veszek fel olyan rövid szoknyát, ami alól kilátszódna a bugyim, szóval nem.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Szoknyák alá mindig női boxert veszek, így a fenekem nem látszik ki semmilyen esetben. [link]
4/15 anonim válasza:
Harisnyával mi a baj? Én kifejezetten szeretem hordani nagyon praktikus. Én egész rövid szoknyákat is hordok de nem látszik ki a bugyim soha. Sokkal jobban zavarna ha ilyen rövidnadrágszerűség lenne rajtam és az kilátszana a combomnál például.
5/15 anonim válasza:
Én francia bugyit veszek alá. De olyan nagyon rövid szoknyám nincs, ami épphogy a fenekem aljáig ér, úgyh esélytelen, h kilátszódjon a bugyim...
6/15 anonim válasza:
Rövidnadrág+szoknya?? Ennek mi értelme? Akkor elég a sima rövidnadrág is.
7/15 anonim válasza:
Az az értelme, hogy ha felfújja a szél, nem látszik ki a bugyid.
8/15 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de szerintem nincs ebben semmi cikis, ha gondolod felveheted.
9/15 anonim válasza:
És ha rövidnadrágot már alapból felhúzza, akkor mi értelme még szoknyát is húzni rá? Olyan mintha nadrágra húznék még egy rövidnadrágot is, hogy mondhassam, hogy rövid nadrágban vagyok, nem hosszúban...
10/15 anonim válasza:
"Olyan mintha nadrágra húznék még egy rövidnadrágot is, hogy mondhassam, hogy rövid nadrágban vagyok, nem hosszúban..."
A logikád fordított.
Nem azért húzok rövid nadrágot a szoknya alá, hogy mondhassam, hogy rövid nadrágban vagyok, nem hosszúban,
hanem azért, hogy szoknyában lehessek biztonságosan. ;)
Egyrészt ne dörzsölődjön a combom, másrészt ne villantsak (ami rövid leggings nélkül térdig érőben is sikerült már).
Egyébként meg minek a szoknya rá, ha van alatta rövid nadrág?
Mert a SZOKNYA áll jól, NEM a rövidnadrág!
És kívülről egyébként se mondja meg senki, hogy alatta viselek még mást is.
Kapiskálod már, vagy tovább kötözködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!