Rövidnadrág alá fura a harisnya?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, rövidnaci alá fekete, fekete áttetsző harisnyát szoktak leginkább hordani, legalábbis az illik hozzá... Szerintetek is közönséges egy testszínű darabbal párosítani?2015. ápr. 16. 06:56
11/13 A kérdező kommentje:
Zoliman.... Szerintem is szép egy testszínű harisnya, vagy egy barna, de általában szoknyával az igazi, azzal simán fel is veszem még én is. Csak valahogy rövidnadrággal kelt ízléstelen behatást, úgy látom nem csak bennem. :-) Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 17. 07:35
12/13 anonim válasza:
Igen fura es ertelmetlen!
Rovidnacit akkor veszunk fel ha meleg van,viszont ha fazunk akkor szoknyaval harisnyat vagy hosszunadragot,farmert!
Na de igy!!! Igenytelen es ertelmetlen..
13/13 anonim válasza:
Dehogy fura! Én is így hordom!
De comberősítés nélkülit vegyél - akkor nem látszik ki a "nadrágos" része! Vagy tangás/bugyis is lehet, akkor a bugyi vonala sem üt át (mert hogy nem kell )
- ha olyan a nadrág.
Ha alacsony derekú "low waist" akkor a deréknál sem látszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!