Szerintetek a nejlon fekete harisnyára rövid nadrág divat? Vagy nagyon olyan utcánállos?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 11:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted. Még mindig divat. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Koszii:)
2014. szept. 3. 11:54
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem divat, hisz elvétve látni, sok nő, csaj sose hord, csak nadrágot, de ha úgy akarsz lenni semmi probléma nincs benne.
4/9 anonim válasza:
Nem utcánállós, inkább tömeg. Nálunk nagyon sokan hordják. Már nincs benne semmi különleges.
6/9 anonim válasza:
Nem divat, mivel alig hordja így valaki... de én pont ezért is szeretem. A divatnak semmi értelme.
7/9 anonim válasza:
Egyik se, csupan nincs ertelme...
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Egy diszkóba, este szórakozóhelyen simán el tudom képzelni, de reggel az utcán vagy a buszon nagyon ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!