Jó minőségüek a Graceland cipők?
Nekem egy csizmám volt, de kb 2-3 hónap hordás után az elejéről kb lehámlott a műbőr egy rétege, borzasztóan nézett ki.
De ki lehet fogni mindenhol jót is, pl egyszer a tesco-ben vettem egy balerinacipőt egy ezresért, azt hittem, hogy max 1 hónapot fogja bírni és már 3 éves, még csak meg se karcolódott...
Változó! A csizmám és a papucsom már 3 éves és meg sem látszik rajta az idő, viszont a cipő, amit az ősszel vettem kezdi megadni magát.
Szerintem az árához képest még sokat is bírnak ki. Általában leárazások alkalmával vásárolok, így van, amit féláron megkapok, s nem bosszankodom, ha hamar tönkremegy.
Nekem van egy sportcipőm (már nem használom), hordtam 2-3 évet biztosan és semmi baja a mai napig. Csak most már más stílust szeretek, ezért nem hordom.
Páromnak augusztus elején vettünk egy szintén Graceland sportcipőt: 1 hónap alatt levált a talpa és a talp feletti műbőr rész is szakadt el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!