Jó minőségüek a Graceland cipők?
Figyelt kérdés
Kb mennyi időt bírnak ki?2010. febr. 20. 13:33
1/17 anonim válasza:
Nem. Legalábbis saját tapasztalat szerint.
3/17 anonim válasza:
nem tudom ti mit csináltok benne, de nekem a csizmám most lesz 2. éve hogy megvan és majdnem minden nap azt hordom. és még semmi baja.
4/17 anonim válasza:
Az én tapasztalatom jó, 1-2 éve van egy cipőm, és elég sűrűn is használom.
5/17 anonim válasza:
Én egyszer egy magassarkút vettem és csak párszor használtam, az 50 kilóm alatt kitört tőből a sarok. Én kicsit tartok az ott való vásárlástól.
6/17 anonim válasza:
Sportcipő-kb egy szezont bír ki
7/17 anonim válasza:
Ár/érték arányban szerintem jó, mármint max. 2 évet bírnak ki ezek a cípők.
8/17 anonim válasza:
Jaj de utálom a deichmann-t....
Borzasztó keveset bír, pl: vettem sportcipőt ott 3 napi viselés után levált a talpa. Akkor magas szárú csizmának tönkrement a cipzárja, a sarkak leesnek.
Eddig kb 3 dolog volt jó, amit ott vettem: egy sportcipő (2000 Ft volt)nem vártam tőle semmit, de kiránduláshoz gyorsan kellett egy akármilyen cipő és láss csodát még mindig meg van (3-4 éve) aztán egy bokacsizma, ezt szeptemberben vettem, hordtam sokat és a tavaszi szezont is kibírja, a harmadik meg egy papucs.
Szóval kb 10-ből 3 cipő jó onnan, elég rossz arány. Én inkább a humanic-ra szavazok. :)
9/17 anonim válasza:
Csizmám volt olyan, műbőr, hamar kirepedezett pedig fujogattam ilyen izével amit adtak hozzá...négy honapot birt... viszont pozitív: visszavittem és adtak utalványt ami levásárolható...:)
10/17 anonim válasza:
Nekem volt egy graceland csizmám, egy év után kilyukadt az orra, viszont kezdettől borzasztóan csúszott a talpa. Igazából megérte az árát, mert olcsó volt, de azért lehetett volna kevésbé balesetveszélyes a talpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!