Milyen színekkel hordanátok ezt a cipőt? Mivel "tilos" felvenni?
3# vagyok
Szerintem mehet farmerhez és nem baj, ha ugyanolyan színek vannak egymás mellett, ha más az árnyalatuk. Nyilván egy ilyen, erősen kék farmernadrághoz nem állna jól, de nekem nincs is ilyen színű nadrágom és ne is láttam ilyet már nem is tudom mióta...Szerintem egy sötétebb vagy világosabb farmerhez abszolút jól állna.
az ilyen színeset én pl. csak ugyanilyen színnel és fehérrel, feketével, szürkével vegyíteném, mert nekem nem tetszenek a nagyon színes dolgok. Ami még működhet talán nekem, az a sötétkék, bordó, gombaszín. Amúgy a drapphoz is menne, de azt meg én nem szeretem.
Ha vki tudja hordani, és a stílusával is azonos, akkor az élénk színek is passzolnak hozzá - pl. piros, sárga, narancssárga, pink, fukszia, zöld bizonyos árnyalatai. Persze tudni kell ehhez a mértéket, és hogy pontosan milyen árnyalatok mennek hozzá. Én ilyenekkel nem hordanám, mert nekem már túl sok.
Amivel én nem venném fel, az a legtöbb kék árnyalat. Nagyon vigyázni kell vele - pl. a tipikus kínai farmerkék vagy a türkiz nagyon rosszul állna hozzá. A zöld árnyalataival is. Meg az előbb említett élénk színekkel, ha az ember nem egy ilyen "két lábon járó napfény" típusú emberke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!