Ti hogyan hordanátok ezt a Devergo női bakancsot?
Úgy értem milyen ruházattal? Nekem pl tetszik ha a laza dolgokat elegánsabb darabokkal keverik. Felhajtva, vagy letűrve vennétek fel? Otfit tippeket légyszi, lehet kép is .
A képek többségéhez jobb ha nem igazodsz mert egyáltalán nem megy hozzá bakancs. Még a Devergo üzletben kapható ruhák sem mind! Van pár irány amit csinálnak.
Az első képeken látszik kb mik mennek bakancshoz fusd át.
Google: Devergo style women
1 ebből semmi totál nem :)
2 szintén
3 boho-ból pár olyan ruha okés ha jól választod
4 parka ha lezser szuper
5 cargo szintén jó
6 a kabát passzolna de a lányon se néz ki jól hogy a többi sehogy se illik hozzá
7 a farmer megfelel hozzá csak ne túl erős kék inkább kopottabb, a fekete bőrkabát ott már inkább metálos/motoros fazon az sem megy annyira de talán talán
8 pulcsi táska menne
9 a sál egyedül de az nagyon mert elég rusztikus
10 a farmer jackie és a táska a biztos, ruha élőben is cak talán
11 jobb oldali naci és pulcsi és közép sál, amennyire látszik ezen a képen
12 csak a táska
13 semmi felejtős mind
1 sajna nem talált :) szép de egész más
2 szép (kicsit görögös) de ahhoz az megy ami van a csajon, csak a nyakába kellene valami olyan
3 motoros fazon - talán
Én eddig felhajtva hordtam. Eddig így hordtam:
fekete skinny nadrág és bordó ing
barna skinny nadrág fekete lezser póló
sötétkék farmer barna ing
világoskék farmer barna meleg pulóver
Ezekhez általában olajzöld kabát
Szeretném valamilyen ruhával, vagy szoknyával, vagy akár rövidnadrágos kombinációval hordani. Bőrdzsekim nincs és nem vagyok hajlandó olyat hordani, nem az én világom
Kedves 5-ös senki nem kérte hogy véleményezd a válaszokat a kérdező azt kérdezte hogy ki mivel veszi/ venné fel és arra kapott választ. Az hogy SZERINTED ezek nem megfelelőek a te dolgod, a kérdésre válaszoltunk, a véleményed meg korlátozd a válaszadásra.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!