Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti úgy gondoljátok,...

Lányok, ti úgy gondoljátok, hogy jó érzéketek van a divathoz? Kort is írjatok ^^

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nem, és nem is érdekel a divat. a saját stílusomban öltözöm, ami nem éppen divatos, de nekem ez így jó :)

20L

2015. ápr. 13. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel a divat. Tudom hogy nekem mi áll jól, ennyi nekem elég, sőt. Értelmetlennek tartom hogy olyasmit vegyek amit csak egy szezonba tudnék hordani mert addig divatos. Ezzel együtt azért fontosnak tartom hogy ne nézzek ki úgy mintha a 90-es években járnánk. 35
2015. ápr. 13. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem éppen. Meg egyenesen rosszul vagyok attól, hogy a fiatalok többsége úgy néz ki mintha egymás klónjai lennének. Nincs saját stílusuk, csak majmolják egymást attól függetlenül, hogy jól áll-e nekik vagy sem.

20/L

2015. ápr. 13. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Értek a divathoz, tudom hogy mi megy jelenleg. De egyszerűen undorítónak tartom. Van pár kiegészítő, vagy pár olyan szabású ruha, ami tetszik, de ez csak azért jó, mert ilyenkor mindenhol ezket lehet kapni :D de ugyanekkor saját stílusom van, szeretem a színeket, és a twrmészetesebb anyagokból készült ékszereket. Semmiképp sem szeretném, hogy összetévesszenek valakivel :) 21/l
2015. ápr. 13. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem nagyon követem, mert engem annyira nem érdekel, hogy épp pár ember mit talál ki divatosnak. Inkább azt hordom, ami tetszik.

25/N

2015. ápr. 13. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanúgy vagyok, ahogy az előzők. Undorítónak, és nevetségesnek tartom a divatot. Azt hordom, ami nekem tetszik, jól áll, és megy egymáshoz.
2015. ápr. 13. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is akarok érteni hozzá, mert nem érdekel.

"A divat változik, a stílus örök."

25L

2015. ápr. 13. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen "divatról" beszélünk. "Plázadivatról" vagy valódi divatról? A mai fiatalok, főleg a tizenévesek egy kaptafára ugyanazokból az üzletekből öltözködnek, ez nem valódi divat, ez "plázadivat". A valódi divattal együtt jár a stílus, a nagy divatházak pedig nem "egy éves" ruhákat terveznek. A legtöbb darab örök, akár a stílus!

Ha erről beszélünk, akkor igen, érdekel, és értek is hozzá! Az örök, időtálló darabok az igazán divatosak, azok, amik nem jönnek szembe velünk az utcán, de olyan jegyeket hordoznak, amiket a valódi divat követői felismernek. Nem feliratok, nem hatalmas márkajelzések, hanem egy anyag mintázata, egy ikonikus szín, egy bizonyos fazon, egy fémrész egy táskán vagy cipőn, stb.

2015. ápr. 13. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 28/N
2015. ápr. 13. 21:35
 10/11 anonim válasza:
100%
Nem, nem is erdekel... A szuleim orulnek ,ha kajat tudnak venni nem hogy meg ilyen hulyesegekkel foglalkozanak. Azt hordom amit kapok ismerosoktol es ami jol all
2015. ápr. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!