Lányok, ti úgy gondoljátok, hogy jó érzéketek van a divathoz? Kort is írjatok ^^
nem, és nem is érdekel a divat. a saját stílusomban öltözöm, ami nem éppen divatos, de nekem ez így jó :)
20L
Nem éppen. Meg egyenesen rosszul vagyok attól, hogy a fiatalok többsége úgy néz ki mintha egymás klónjai lennének. Nincs saját stílusuk, csak majmolják egymást attól függetlenül, hogy jól áll-e nekik vagy sem.
20/L
Nem nagyon követem, mert engem annyira nem érdekel, hogy épp pár ember mit talál ki divatosnak. Inkább azt hordom, ami tetszik.
25/N
Nem, és nem is akarok érteni hozzá, mert nem érdekel.
"A divat változik, a stílus örök."
25L
Attól függ milyen "divatról" beszélünk. "Plázadivatról" vagy valódi divatról? A mai fiatalok, főleg a tizenévesek egy kaptafára ugyanazokból az üzletekből öltözködnek, ez nem valódi divat, ez "plázadivat". A valódi divattal együtt jár a stílus, a nagy divatházak pedig nem "egy éves" ruhákat terveznek. A legtöbb darab örök, akár a stílus!
Ha erről beszélünk, akkor igen, érdekel, és értek is hozzá! Az örök, időtálló darabok az igazán divatosak, azok, amik nem jönnek szembe velünk az utcán, de olyan jegyeket hordoznak, amiket a valódi divat követői felismernek. Nem feliratok, nem hatalmas márkajelzések, hanem egy anyag mintázata, egy ikonikus szín, egy bizonyos fazon, egy fémrész egy táskán vagy cipőn, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!