Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy gondoljátok?

Hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Melyik a vonzóbb? Elsősorban fiúk válaszára vagyok kíváncsi hogy ők milyen szemmel látják ezt az egészet, Ha egy lány úgymond lazább, sportosabb dolgokba öltözködik (gondolok itt tornacipőre, ujjatlan vagy atléta, farmer rövidnadrág) vagy inkább nőiesebb, csinosabb (szoknya, egybe ruha, magassarkú). Jó ez persze az időtől is függ.. de ettől most tekintsetek el . :) 16/L
2013. júl. 12. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor szexi, ha kombinálja a ketőtt. Az se mindegy mit vesz fől, meg mondjuk az se hogy mivel. Nem kategorizálok, minden tetszik, alkalomtól függ.
2013. júl. 12. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia bár én lány vagyok,de szerintem a 2. sokkal jobb én is próbálok a lehetőségekhez mérten csinosabban öltözködni így legalább ezzel is kitűnök a tömegből :) 16L
2013. júl. 12. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat, értékelem a normális hozzászólásokat ;) :)
2013. júl. 12. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Engem a nőiességgel nagyon le lehet venni a lábamról. Nincs is csodásabb látvány, mint egy kedves, bájos lány szép szoknyában/egyberuhában. :-)

Szóval a 2. variációra szavazok. Nagyon nem kedvelem a sportos tömegcuccokat. Persze a nőies külső csak akkor ér valamit, ha nőies személyiséget is takar. Ez nagyon fontos.

22/f

2013. júl. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!