Szerintetek ez a cipő jól állna?
2015. ápr. 11. 01:22
1/7 SweetLady válasza:
Vans
a nevéért fizetsz és egy anyagcipőt kapsz ami sz*rr*ázik és egy tócsába lépés után sz*r
:D fiúkon páva férfiakon férfiatlan :D
bocs nem szeretem a vans-t
2/7 anonim válasza:
Ez kérlek olyan mint a Converse cipők... Mindenki hordja. Ez meg abszolút nem bzis. Egyedi minta.. Nem rohangál mindemki ilyennel. Ha illik a stílusodhoz és tetszik akkor ne tartson vissza a mi véleményünk.. De szerintem vagány :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem lányos. De ha tetszik, hordjad, mert jópofa. Kár, hogy férfi, 36-os méretben biztosan nincs :D
4/7 anonim válasza:
Hat oszinten szolva nekem mar kicsit homar ..:(
5/7 anonim válasza:
Hááát elég merész, személy szerint pusztán a cipője miatt senkit nem néznék langyinak, de lehet hogy kapsz majd 1-2 megjegyzést.
6/7 anonim válasza:
hány éves vagy?
ha van önbizalmad, és humorod, vedd meg
ha minden beszóláson felhúzod magad és megsértődsz, akkor ne
7/7 anonim válasza:
Hát ha van hozzá önbizalmad, és ruháid akkor szerintem jó :D
Ha nem neonzöld nadrággal és V nyakú narancssárga pólóval használod akkor nagyon jó :D
Hány éves vagy? Milyen a stílusod? Milyen típusú és színű ruháid vannak? :D
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!