Lányok! Szerintetek egy fiún jól állna ez a cipő és a ez a nadrág?
kimész az utcára, ott majd egyszerre látsz vagy 10 ilyet és eldöntöd.
szerintem k gáz egy pasin egy feszülős gatya, de most ez a ,,trendi,,
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Latod kerdezo, az a bunod, hogy fiu vagy es nekunk nem szabad kenyelmes ruhakat hordanunk!
De nezd meg a linkemet, ott a pitcsaknak meg oda is lehet vetemedni, hogy konkret fiu ruhat hordjanak es figyeld a kommenteket, rajtam kivul szinte senki sem botrankozott meg!!!
Pedig te olyan gatyat szeretnel amit nekunk fiuknak is gyartanak, de mit tud mondani a sok tanulatlan primitiv azt amit a tobbseg hallani akar ,csak hogy a szazalekuk megmaradjon bùzás ez a varazs szo...
Mondjuk egy fekete Converse cipővel és bőrdzsekivel jó lenne.
Feltéve ha...
...nincs feminin fiúcska fejed
...nincs ecsethajad
...valami neked előnyös, és nem tucat frizurád van
"Latod kerdezo, az a bunod, hogy fiu vagy es nekunk nem szabad kenyelmes ruhakat hordanunk!"
Nekem mondjuk nem az a bajom ezzel, hogy kényelmes és hogy nincs kinyalva öltönyben (hát Istennek, mert nem is tetszik, ha valaki állandóan öltönyben jár), hanem az, hogy ez a nadrágtípus konkrétan ronda, nőkön se túl jó (nekem nincs is), de férfiakon még rosszabb.
Egy ilyen nadrág sokkal jobb, a klasszikus farmer: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!