Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól állna a...

Szerintetek jól állna a magassarkú?

Figyelt kérdés
175 centi magas vagyok imádom a magassarkúkat, de kicsit zavar a magasságom. Szerintetek? Nem szeretném ha ezért furán néznének rám :/ 16/L

2014. jún. 4. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 178 cm vagyok és törpesarkú cipőket hordok (max 5cm). Ez szerintem még belefér. 10 centiset viszont én sem vennék fel.
2014. jún. 4. 21:08
 2/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, de nyugodtan vedd fel, nagyon szexi tud lenni!
2014. jún. 4. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted, miért ne. Bár lány vagyok, de szerintem az tök szép, ha valaki magas és vékony. Egy 5-8 cm-s cipővel, szoknyával nagyon nyerő. Az olyan magabiztosságot sugároz, vagy nem tudom, de nagyon tetszik, szóval hajrá :))
2014. jún. 4. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
A láb (vádli) alakja is sokkal szebb benne. 7-8 centi fölött viszont nagyon kényelmetlen testtartásba kényszerít.
2014. jún. 4. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nőnek jól áll, feltéve ha tudja viselni.:)
2014. jún. 4. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, ő kicsivel 175 felett van, és ugyanúgy hord 10 centis cipőket is alkalmakra. A cipők szépek, a lány is szép és csinos, jó a stílusa, ő teljesen jól érzi magát így, más nem számít. Egy pasi nem nézett még furán rá ez miatt. Én is biztos hordanék ilyen magasság mellett is.
2014. jún. 5. 01:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Most azert szerintem tulzas lenne, ha egy 16 eves lany 10cm magas cipoket hordana. Ezt ti se gondolhatjatok komolyan, tul fiatal meg az ilyen magas sarku cipokhoz. Viszont ilyen 5 cm-es sarkuakat batran felvehetsz, illetve ezeket az ektalpu cipoket is.
2014. jún. 5. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek az utolsóval. 16 évesen bőven elég az 5cm magas sarok. Aztán ahogy idősödsz és nőiesedsz, lehet egyre magasabb. Nálam a max 13cm-nél van, (nem platformos) annál magasabban már nem tudok szépen járni, de szerintem más se tud. :)

Az, hogy milyen magas vagy, nem számít. Aki megszól a magassarkú miatt, az akkor is megszólna, ha 165cm magas lennél.

2014. jún. 5. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszoltunk, miszerint milyen egy 175 centis lánynak a magassarkú, nem pedig arra, hogy 16 évesen felvegye-e vagy sem.
2014. jún. 5. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha szépen tud menni benne, akkor egy 175cm magas lánynak is tökéletes a magassarkú.
2014. jún. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!