Szerintetek jól állna a magassarkú?
Figyelt kérdés
175 centi magas vagyok imádom a magassarkúkat, de kicsit zavar a magasságom. Szerintetek? Nem szeretném ha ezért furán néznének rám :/ 16/L2014. jún. 4. 21:06
11/12 anonim válasza:
Én is ugyanilyen magas vagyok, és nagyon gyakran hordok magassarkút! Sokszor vagyok úgy vele, hogy ha már magas vagyok, legyek igazán magas :) elvileg a férfiak szeretik a szép hosszú lábakat, amit egy magassarkú jobban kiemel :) engem sosem zavart hogy ha +10cmrel magasabb vagyok, úgyhogx hajrá :D 20/L
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :) nem azzal lenne a baj hogy tudok e menni benne (mert tudok nagyon szépen ) csak a magassagom miatt féltem! de így h sokan bátorítottatok így már könnyebb! köszi :)
2014. jún. 17. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!