Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki manapság a tanga fürdőruha?

Ciki manapság a tanga fürdőruha?

Figyelt kérdés
Nyára mini tangás bikinit szeretnék venni,de nem tudom ciki-e? Kinéznének mindenhonnan benne?

2015. ápr. 6. 07:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen,ezt szeretném. Tudtok ajánlani valamilyen bikinit?
2015. ápr. 6. 12:04
 22/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ciki és ízléstelen..nő létemre én is megállapítom, ha egy nőnek jó alakja van, szóval nem az irigység beszél belőlem, de szerintem akkor sem való strandra a tanga.
2015. ápr. 6. 12:26
 23/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha csinos vagy, szép popsival, akkor jó választás a tanga. :) Persze a megfelelő tanga, mert ezekből is többféle van. Az alkatodhoz illővel nem nagyon lőhetsz mellé, akár normál tanga, akár mini tanga. Mondjuk a mini és micro tangákhoz azért már kell jó adag önbizalom is, de amúgy nagyon jól tud állni. :) Forgalmasabb medencés strandhoz amúgy a normál tangát ajánlom, az nem annyira feltűnő, nem lesz hivalkodó. Sokan szoktak amúgy tangásban lenni, szóval nem probléma, ha te is abban fürdesz. Másokat sem szoktak kinézni, beszólni meg főleg nem, mert nem ciki. :)

Itt vannak nagyon ízlésesek:

[link]

Itt meg mini és micro tangák, ha bevállalós vagy. Bár ezek talán medencés strandra kicsit hivalkodóak:

[link]

2015. ápr. 6. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 6. 19:54
 25/27 anonim válasza:
77%

A 24. hozzászóló küldte a legjobbakat, amiket fel lehet venni (előttem lévő). Vedd fontolóra :)

Nem, nem ciki! Attól mert nem abba jár mindenki, még nem ciki s nem is gáz, nem néznek ki belőle, nem néznek mégcsak könnyűvérűnek sem. Egyszerűen annyit mondanak, hogy csinos vagy :) Úgyhogy viseld nyugodtan :)

2015. ápr. 7. 07:25
 26/27 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Nyugodtan vegyél fel vagy le bármilyen ruhát-bikinit-tangát-papucsot itt a válaszadók nagy részénél minden ciki-undorító-b.z.s-k.rv.s lesz, mert ebben élik ki magukat. Tavaly egy hétig mást sem láttam mint mindenki abban volt ami jól esett neki és teljesen természetes volt . Nem volt ciki. 20-50-60 éves csinos és molett hölgyek is tangában-monokiniben ki mit szeretett. Bár a fiúk és férfiak nem igazán hordtak tangát és bikini felsőt/bár némelyik nyugodtan felvehette volna 3c-s kosárral/. Persze ez nem Magyarországon volt.
2015. ápr. 7. 07:36
 27/27 anonim ***** válasza:
92%
Én tangás bikinit használok nyáron ,de még senki nem szolt be...
2015. ápr. 7. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!