Ciki manapság a tanga fürdőruha?
Figyelt kérdés
Nyára mini tangás bikinit szeretnék venni,de nem tudom ciki-e? Kinéznének mindenhonnan benne?2015. ápr. 6. 07:15
11/27 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok dilemmában.
2015. ápr. 6. 08:57
12/27 anonim válasza:
Szerintem ha hordja nyáron amikor strandon van 1-2 hétig attól semmi baja nem lesz.
Próbálj meg nem olyat venni ami nagyon bevág és nem lesz probléma.
13/27 anonim válasza:
Hát igazából nem más nőnek a seggét akarom nézni, de még pasiét sem... A barátom biztos nem örülne, ha ilyenbe mennék ki, mondjuk nem is venném fel, szégyenlős is vagyok. :D Amúgy meg senki nem szólna be érte, mert élő adásban nem mernek kötözködni.
14/27 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem néznének ki, legföljebb meg, de szerintem is ízléstelen. A strandon gyerekek is vannak, szerintem helyesebb visszafogni magát az embernek.
15/27 anonim válasza:
Gyerekek mit csinálnának?
Nem villant semmit. Melle és az intim rész is takarva van. Hol ártana ez a gyerekeknek?
16/27 anonim válasza:
Szerintem a popsit sem helyes mutogatni. Sőt, én azt gondolom, hogy sok fürdőruha túl keveset takar, szerintem az sincs rendben, ha a fürdőruha melltartó része alól a mellek oldalt és fölül kilógnak, a ruha szinte csak a mellbimbót takarja.
17/27 anonim válasza:
Hát szerintem inkább ízléstelen és feltűnősködő.
Amúgy ha jó alakod van akkor inkább fél francia bugyis bikinit vagy brazil bikinit vegyél. Az sokkal csinosabb és ízlésesebb mint a tangás.
19/27 anonim válasza:
Szerintem mindig is ciki volt, nem csak manapság. :)
20/27 anonim válasza:
szerintem is ízléstelen
ha az alakodat akarod mutogatni, azt egy fokkal többet takaró bikiniben is megteheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!