Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok Ti meglepnétek a...

Lányok Ti meglepnétek a barátotokat /vagy elfogadnátok Őt/ egy ilyen fürdőnadrággal?

Figyelt kérdés

[link]

Csakis azok válaszát várom, akik a strandon és hétköznap is a tanga valamelyik fajtáját használja.( akár fiúk is)

Aki csak bunkóskodni akar az az édesanyjának írjon!

2013. aug. 11. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Őő, nem értem az összefüggést..én lányként tangát hordok majdnem mindig, de egy pasin sírva röhögnék, ha ilyen tangás gatyát látnék, szóval biztos nem vennék a barátomnak hasonlót.
2013. aug. 11. 16:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Látod ez az amit nem értek. Szereted a tangát és ezért azt hordasz még strandon is (vagy csak szereted a popsid mutogatni?), de egy srácon sírva röhögnél. A fiúnál és a lánynál is csak ugyanazt a részt takarja a tanga. Bár a bikini felsőre is igaz, hogy sok pasinál indokoltabb lenne, ugyanis ott tényleg csak méretbeli különbség van.
2013. aug. 11. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: Strandon nem hordok tangát, csak fehérneműként. De azért elég nagy különbség van..a nőkön a tanga egy szexisebb fehérnemű, szerintem kifejezetten nőies. Pasin nekem chippendale fiús beütést kelt és valahogy röhejesnek tartom. A tanga nőknek csinos, pasiknak nem való.
2013. aug. 11. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként tangát hordok de ez..ez valami förtelmes egy pasin.
2013. aug. 11. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég b*zis a férfiakon a tanga, hordja felőlem minden nap abba lehet valaki az nem zavar, de ha a strandon egy férfi tangába mászkálna ... hát nagyon vicces lenne és mindenki körbe röhögné.
2013. aug. 11. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy elfogadnám, a pasim és szeretem. :D

De azért elmondanám neki, hogy ha a Kék Osztrigába készült ezt felvenni, eltévesztette a házszámot. :D

2013. aug. 11. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Ez most hogy van? Mert az a short teljesen rendben van. De azt a tangát alá kell felvenni, vagy hogy?

Mert ha alá, akkor úgy sem látja senki, akkor meg kit érdekel? :)

2013. aug. 11. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lepném meg a páromat ilyennel, nem is csak azért, mert nekem nem tetszik, hanem mert biztos vagyok abban, hogy megkérdezné, hülye vagyok-e. Az életben nem venné fel, illetve ha mégis, akkor már nem az én pasim lenne, hanem a bátyámé...
2013. aug. 11. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem lepném meg és nem is fogadnám el !

Nem kell mindenben egyenjogúnak lenni. A tanga nem illik a férfihoz! Kifejezetten feminin viselet.

2013. aug. 12. 14:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves 9/9 ehhez mit szólsz? Évezredes tradíció. Szerinted feminim.

[link]

vagy

[link]

Szerintem csak sznobizmusról beszélhetünk ameddig valamelyik celeb nem kap fel valamit.

2013. aug. 12. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!