Lehet kapni valahol izzadásgátló (felfogó) "tapacsot" pólóra, pulcsira?
Figyelt kérdés
Kicsit furának tűnhet a kérdés, de régen láttam (jó pár éve) az Ottó magazinban (azt sem tudom, hogy létezik-e még az a magazin) olyan ruhára (pólóra, pulóverre) rögzíthető vagy ragasztható betétet vagy tapacsot, ami felfogja úgymond az izzadságot, így nem hagy foltot a ruhán. Lehet még kapni ilyet valahol? És ha igen, hol? Köszönöm előre is a válaszokat!2015. ápr. 1. 14:21
1/4 anonim válasza:
Én interneten rendeltem (hónalj betét), de annyira nem vált be. Tapadós, mint az intim betét, ennek ellenére elcsúszik, összegyűrődik, és ráadásul drága is.
3/4 anonim válasza:
Én ebayről rendeltem. Tényleg könnyen összegyűrődik, ha nem figyel oda az ember, szóval óvatosnak kell lenni öltözködésnél, de szerintem nem olyan drága (legalábbis amit én vettem), egyszer ki lehet próbálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Körbenézek a Rossmannban, DM-ben, illetve online is. (Nem tudtam, hogy lehet kapni még ilyet) :) Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
2015. ápr. 2. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!