Spray- vagy krémdezodor? Melyik a jobb? Tapasztalatok? Előnyök, hátrányok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 14:45
1/4 anonim válasza:
Nekem a krémdezodor. A spray csípi néha a bőröm és bepirosodik. É 2 perc múlva ugynúgy izzadok.
2/4 A kérdező kommentje:
És nem fogja meg a ruhádat?
2015. márc. 23. 14:58
3/4 anonim válasza:
Nekem a spray jön be.
Régebben próbáltam krémdezodorokat is. De. Azok nyomot hagytak, lassan száradtak, van amelyik potyogott, megfogták a ruhát és nem éreztem olyan hatásosnak őket.
Most Dove spray dezodorokat használok, nem fogják meg a ruhát, tartósak is. Engem soha nem csíptek még. Meg csak fogom és befújom magam, nem kell kenegetni.
Meg ami még számomra emellett szól, hogy a krémdezodort ott kell kenegetni a hónaljban, belemegy minden cucc (izzadtság, ruhaszösz, bacik esetleg, meg ha utánkened, akkor az izzadtságba kenegeted bele), a spray meg nem is ér hozzá a bőrhöz.
4/4 anonim válasza:
Nem fogja meg a ruhám. Zuhanyzás után felöltözve kenem be magam vele. Óvatosan felhúzom a felsőt és úgy hogy ne érjen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!