Ha esetleg 2 bugyit veszek fel nagyon ciki?
Ha normálisan, hosszú, feneket takaró felsővel vetted volna fel a cicanadrágot (ahogy azt illene), akkor nem látszódna a csomagod.
Szóval igen, ez ciki. Az, hogy két bugyi van rajtad, az már csak a hab a tortán, mert akkor csak még inkább kiemeled a "dolgot".
Kedves 16.27
Nem nagyon értem miröl beszélsz, te is el takarod magad? Talán ha lóg a cicid vagy ne szép a pofid akkor azt el kell rejeni?
16:27 vagyok
Te miről beszélsz? Cicanadrágot eleve hosszú felsővel illik felvenni, mert senki nem kiváncsi a másiknak a bugyivonalára, a narancsbőrére, a fenékvájatára vagy a szeméremdombjára.
Egyébként igen, ami nem szép, azt nem emelem ki, hanem elrejtem. A szemem alatt lévő szinte fekete karikákat elfedem, a hasamon lévő műtéti heget nem fogom crop topban mutogatni és a hosszú zsiráfnyakamat sem emelem ki azzal, hogy csónaknyakú felsőt veszek fel.
Plusz alapból nem vagyok az a magamutogató fajta.
16.53
Ma egész nap egyeül voltam ithon, a férjem csak 2 hét mulva jön haza, megkérdeztem a hasonló koru nőket hogy cicanacibe iyenkor ők mit csinálnak, bele néznek a tükörbe vagy,,,,,,,,,,,,,, irtóznak maguktol.
Jaj istenem, hát kezdted volna azzal, hogy otthon vagy! Otthon tök mindegy, könyörgöm. A kérdés teljesen úgy jött át, mintha te így elmentél volna iskolába/munkába.
Meg ez a kérdés kb. egy 17 éves színvonalán van megfogalmazva... "mensim" meg "Nagyon ciki?"
Felnőtt nő képes ilyet kérdezni? Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!