Mi volt a legrosszabb ruhadarab amit eddig életetekben vettetek? Esetleg ez miért volt ciki, miért nem volt jó?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 19:07
1/6 anonim válasza:
Az összes X-it ruhám.
A gatyák lecsúsztak, a felsők meg fel, nagyon drágák is voltak, és nem tudtam hova hordani őket. Szerencsére már megszabadultam tőlük.
2/6 anonim válasza:
egy hegyes orrú foszöld magassarkú bokacsizma... egy masnival és betűfeliratokkal... 6.-os voltam :)
4/6 anonim válasza:
anya rábeszélt egy barna, farmerszerű anyagú dzsekire. nagyon nem éreztem jól magam benne. kiselejteztem, de nagynéném megtalálta a selejtezendő cuccok között, elkérte, azóta ő hordja, és nagyon szereti, jól is áll neki!=)
5/6 anonim válasza:
A fürdőruhám:
egyáltalán nem illik össze a két rész, és most is ezt kell hordanom:( még jó, hogy tél van:D)
6/6 anonim válasza:
Egy kék tornacipő. Eresztette a színét, és 3 hétig kék volt a lábam. Ráadásul akkor épp csak az az egy nyári cipőm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!