Hogyan lehetne szépen kikoptatni egy farmert?
Figyelt kérdés
Rengeteg farmerom van és nem akarok venni még pluszba egy koptatottat. Úgyhogy egy, már meglévőt szeretnék "kiszakítani" és kikoptatni, csak nem tudom mivel, hogyan, milyen módszerrel lehetne úgy, hogy ne legyen túl mű? válaszokat előre is köszönöm!2010. febr. 17. 20:47
1/4 anonim válasza:
én hipó port szórtam rá, hagytam egy ideig és olyan volt mintha boltban vettem vna :)
3/4 anonim válasza:
kevés hipó por, aztán csiszolóvásznat az ujjadra csavarsz (nemtudom jobban emgfogalmazni..:S ) és csiszolod vele...egy idő után átlyukad és onnan vagy csiszolod tovább h szélesebb legyen, vagy téped.
4/4 Hypopor válasza:
A Hypopor jó ötlet. www.hypopor.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!