Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon senki se hord...

Magyarországon senki se hord eredeti Gucci vagy Versace cuccokat?

Figyelt kérdés
jól van itt is pár nagy ember, aki hord iyleneket, de ezekkel nem futunk össze az utcán, pl a cigányokon gondolom nem eredetiek ezek a cuccok..gucci táska, versace póló
2015. márc. 28. 15:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
63%

laci911, a te válaszaidat soha nem tudom értelmezni, használjál már írásjeleket és 'hejesírási' szótárt, kérlek...

Amúgy valamelyik válaszolónak igaza van, hogy azért mert valaki megveheti magának a több százezres holmikat, még nem hülye, csak más az életszínvonala... és jól le lett pontozva...

Szánalmas, hogy cseszi a TÖBBSÉG (direkt kiemelem, mielőtt még jön az, hogy "általánosítok") csőrét, mert valaki megengedheti magának, hogy luxusmárkákból válogasson... Nem mindenki "feketén" kereste meg a millióit, milliárdjait, talán nektek is fel kéne ébredni és megdolgozni valamiért, ha még van lehetőség - vagy amíg van (tudom, nem mindenkinek). Elhiszem, hogy bosszantó, ha nem dolgoznak meg a lóvéért, meg ölükbe hullik, vagy a férj(vagy feleség) finanszírozza a bahamai nyaralásokat, de ez van... Nekik az, nekünk ez jutott. Mindenkinek van lehetősége egy jobbért. (Ja igen, álomvilágban élek, meg okoskodok.)

Nem vagyok gazdag, sőt... Le is leszek oltva, bár van nagyobb gondom is, mint hogy... teljesen mindegy. Jóccakát. :D

2015. ápr. 1. 16:19
 22/23 SVivien ***** válasza:
Én külföldön dolgozom és néhány dolgot igen is megtehetek. Hát akkor miért ne tenném?! Nem keresek milliókat, de egy itteni fizetésből pl egy 300 eurós öv olyan, mintha Magyarban vennék a 150 ezres fizetésből egy 15 ezreset. A lényeg, hogy teccen, nem?! Az iphonet is sokan megveszik az alsóosztályból is, pedig nagyon drága...
2018. júl. 5. 10:56
 23/23 anonim válasza:
Győzike
2019. júl. 8. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!