Magyarországon senki se hord eredeti Gucci vagy Versace cuccokat?
laci911, a te válaszaidat soha nem tudom értelmezni, használjál már írásjeleket és 'hejesírási' szótárt, kérlek...
Amúgy valamelyik válaszolónak igaza van, hogy azért mert valaki megveheti magának a több százezres holmikat, még nem hülye, csak más az életszínvonala... és jól le lett pontozva...
Szánalmas, hogy cseszi a TÖBBSÉG (direkt kiemelem, mielőtt még jön az, hogy "általánosítok") csőrét, mert valaki megengedheti magának, hogy luxusmárkákból válogasson... Nem mindenki "feketén" kereste meg a millióit, milliárdjait, talán nektek is fel kéne ébredni és megdolgozni valamiért, ha még van lehetőség - vagy amíg van (tudom, nem mindenkinek). Elhiszem, hogy bosszantó, ha nem dolgoznak meg a lóvéért, meg ölükbe hullik, vagy a férj(vagy feleség) finanszírozza a bahamai nyaralásokat, de ez van... Nekik az, nekünk ez jutott. Mindenkinek van lehetősége egy jobbért. (Ja igen, álomvilágban élek, meg okoskodok.)
Nem vagyok gazdag, sőt... Le is leszek oltva, bár van nagyobb gondom is, mint hogy... teljesen mindegy. Jóccakát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!