Magyarországon senki se hord eredeti Gucci vagy Versace cuccokat?
Figyelt kérdés
jól van itt is pár nagy ember, aki hord iyleneket, de ezekkel nem futunk össze az utcán, pl a cigányokon gondolom nem eredetiek ezek a cuccok..gucci táska, versace póló2015. márc. 28. 15:52
1/23 anonim válasza:
Mivel nincs rá pénz, nem túl gyakori.
2/23 anonim válasza:
biztos van aki igen, de tekintve hogy drága, nem mindenki engedheti meg magának
3/23 A kérdező kommentje:
itt a calvin klein is luxus
2015. márc. 28. 15:54
5/23 anonim válasza:
West End cityben egyik csúcs márkaüzletben hemzsegnek a jól és kevésbé jól sikerült gagyik ...
6/23 A kérdező kommentje:
persze, az ilyen "nagy" embereknek persze hogy lehet, de pl ha egy villamoson látsz vkinél ilyet, gondolom nem eredeti
2015. márc. 28. 16:05
7/23 anonim válasza:
6. SZINTE biztos,hogy nem...bár van egy informatikus munkatársam,nincs kocsija ezért BKV-zik,nos ő eredeti Panerai órát hord. Mindenhol gagyinak nézik,pedig 100%,hogy eredeti,mert együtt voltunk Ausztriában konferencián amikor vette. Ilyen-e: [link]
8/23 anonim válasza:
Nincs rá pénz, és értelmes ember nem is költ ennyit az ilyen cuccokra. Van rokonom, aki megengedhetné magának, de pazarlásnak tartja erre költeni a pénzét.
9/23 anonim válasza:
Egyszer egy Lakatos Ármándó-féle jóvágású fiatalember el szerette volna kérni a telefonomat, hogy lebonyolítson egy sürgős hívást, cserébe nekem adta volna a "fulleredeti" Gucci-pulóverét. Na, ha akkor odaadom a telót, akkor én is ebben feszítenék. Így viszont sajnos kénytelen vagyok megmaradni a Zara-Springfield-etc plázacuccoknál.
10/23 anonim válasza:
"értelmes ember nem is költ ennyit az ilyen cuccokra"
Ajj, de vártam már, hogy ezt valaki benyögje! Mert a leggazdagabb emberek azok mind hülyék, a pénz meg csak úgy a kertjükben terem... Az egy dolog, hogy ki az, akinek elvileg lenne annyi pénz a számláján, hogy megvehetné, de mégsem teszi, mert hiányozna neki az összeg, és ekkor ő valójában nem engedheti meg magának, hiába van 1-2 millió a számláján. Az meg egy másik dolog, hogy valakinek többszázezer eurója van a bankban és ebből röhögve kiad kettőt-hármat egy ilyen luxusmárkára. Az illető ettől még nem értelmetlen, csak más az életszínvonala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!