Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon senki se hord...

Magyarországon senki se hord eredeti Gucci vagy Versace cuccokat?

Figyelt kérdés
jól van itt is pár nagy ember, aki hord iyleneket, de ezekkel nem futunk össze az utcán, pl a cigányokon gondolom nem eredetiek ezek a cuccok..gucci táska, versace póló
2015. márc. 28. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Ezek nagyon drágák, szóval nagyon kevesen engedhetik meg maguknak. Amúgy meg tök fölösleges ilyenekre költeni, annyi pénzből, amennyibe egy-egy ilyen cucc kerül, rengeteg más hasznos dolgot is lehet venni.

Úgy gondolom, hogy egy táska akkor is csak egy táska, ha 3000 euróba kerül és akkor is, ha 2000 Ft-ba. Attól az még csak egy valami, amibe belepakolják az emberek a cuccaikat és viszik magukkal. Az a táska nem fog altatót énekelni, nem fog reggel kávét főzni, nem visz el A pontból B pontba. Az CSAK egy táska.

A ruha ugyanez, attól, hogy bele van írva, hogy Versace, attól az még csak egy póló/pulóver.

Nálunk is van a rokonságban olyan, aki a farzsebéből ki tudná emelni egy-egy ilyen cuccnak az árát, mégsem teszi, mert fölösleges rongyrázásnak tartja.

2015. márc. 28. 17:39
 12/23 A kérdező kommentje:
7 hát igen, az elég kellemetlen ha eaz eredetit is gagyinak nézik, én is így vok a lacoste meg a ralph lauren pólómmal, 100% eredetik, gazdag rokontól kaptam, de gagyinak nézik..persze nem kezdem el nekik bizonyítani h eredetik, sok hozzá nem értő :D
2015. márc. 28. 17:45
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
vannak, akik hordanak, csak igen, a többségük nem bkv-val jár.
2015. márc. 28. 18:38
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
persze hogy hordjak csak ezek nem metroznak.
2015. márc. 28. 19:09
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

1. az itt élő emberek nagyon kis részének van erre pénze. kivéve ha anyu, apu megveszi mer gazdag, vagy sokat szhopik érte a pasinak/főnöknek(utóbbinál fizuemelés céljából)

2. kit érdekel? :D

2015. márc. 28. 20:12
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
De, hordok... Lehet másnak egy táska csak táska, egy pulcsi csak pulcsi, és sokmindent lehet venni az árából, de én azt a sok más dolgot is meg tudom venni... Nem kell azért lemondanom dolgokról, hogy valamit megvegyek.
2015. márc. 29. 03:45
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
De, hordok...
 18/23 anonim ***** válasza:
45%
De, hordok... Lehet másnak egy táska csak táska, egy pulcsi csak pulcsi, és sokmindent lehet venni az árából, de én azt a sok más dolgot is meg tudom venni... Nem kell azért lemondanom dolgokról, hogy valamit megvegyek.
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Vannak dizájner cuccaim, mellesleg bkv-val járok:) mivel nincs sem lv-táskám, sem gucci feliratos pólóm, ezért a legtöbb embernek fel sem tűnik, hogy mennyi 'ertek' van rajtam. Ha valaki mégis gagyinak nézi ( megesik ) az sem zavar különösebben, nem azért veszem, hogy bárkinek imponaljak.

Egyébként nem keresek milliókat Havonta, csak szerencsére nincs hitelem, csak rezsit fizetek, meg gyermekem sincs (egyelőre) :)

2015. márc. 29. 04:31
 20/23 laci911 ***** válasza:
Hordgják idehaza is csak az emberek fél százaléka kb amúgy meg az gucci meg versace termékek is esenek szinvonalukból ruházatuk is gyengébbek mint egy 2000 körüli a cipők azok nagyon minőségiek de a farmerok azok nem jobba mint egy diesel vagy d2 ...meg már nagyon mainstrem is tehát egy két gadagabb ember inkább másik márkát vesz föl , hogy ne érezze tucanak (aki igényes és egy partyn meglátja ugynazt a ruhát egyből átlag embernek érzi majd magát )persze ha valami gazdagabb buliban venne rész . a cigányok még a használt gucci sem lehet látni mert az is annyi mint egy ruha a zarába
2015. márc. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!