Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen vászoncipők jól...

Az ilyen vászoncipők jól szokták bírni?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 22. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
fateromnak elől szétnyílt ahol hajlik a láb. garival kicserélték, utána már elhagyta a talpát. :D de ez függ a járásmódtól is. deichmann cipőkkel én nem is vagyok kibékülve ennyi pénzért.
2015. márc. 22. 01:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez bőr
2015. márc. 22. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A Deichmann nem tényleg a legjobb minőség.
2015. márc. 22. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

* tényleg nem a

Bocsánat, elírtam.

2015. márc. 22. 10:40
 5/7 A kérdező kommentje:
jó akkor meg tudnátok mondani, hogy hol vegyek magamnak egy normális nyári cipőt, ami sokáig fog tartani?
2015. márc. 22. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkabb varj oszig es learazva, darabjaert 4-8000 ft-ert vegyel 3-4-et budmil, dockyard (<- ezek messze a legjobbak, learazva 8k-ert szuper dolgokat kapni neha), office shoes-ban. Ha egy cipot vasarolsz, abbol is olcsot (ertsd: 25 ezer alatt), az kb szerencsejatek lesz.
2015. márc. 22. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
igazából én azért szeretek a new yorkerben és a deichmannban cipőt venni mert egyszer veszem meg egy értékben.. utána már csak a szétment cipőt és blokkot kell vinnem magammal egy új cipőért :D egyszer adok ki pénzt érte és olyan mintha kötelességük lenne ellátni engem cipővel. én a vans, nike cipőket kedvelem a legjobban. nike nekem idáig nem okozott csalódást.
2015. márc. 22. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!