Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a Deichmannos cipő meddig...

Ez a Deichmannos cipő meddig fogja bírni?

Figyelt kérdés
[link] Első ránézésre jó minőségűnek tűnik,csak hát a Deichmann nem a minőségéről híres,a Graceland meg pláne nem..Vélemények?
2014. okt. 28. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem jó minőség... olcsó vacaknak nevezném inkább. Kb 2 hónapig okés, aztán úgy fog kinézni mintha ezer éves lenne. Inkább szánj rá több pénzt és vegyél normális bőr cipőt/csizmát.
2014. okt. 28. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
57,9 napig.
2014. okt. 28. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a deichmannnal kapcsolatos utálatot, több éve vannak cipőim és még mindig imádom őket, tök jók..
2014. okt. 28. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hiszem, hogy szétmenne, de nézd meg jól a talpát, mert hajlamosak a Graceland csizmákat tükörsima műanyag talppal készíteni, hatalmasakat lehet csúszni bennük!
2014. okt. 28. 16:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát ez alapáron 9000 forint,szóval olcsónak semmiképp nem nevezném..
2014. okt. 28. 16:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát a magassarok rész talpa recés,nem hiszem,hogy azon eltaknyolnék,bár ki tudja..a sima talp eléggé veszélyes..:D
2014. okt. 28. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Az hogy 9000, semmit nem jelent, ennél drágább Deichmannos cipőt is láttam már hetek alatt szétmenni. Oda többet soha.
2014. okt. 28. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a sarkán recés a talp, de nézd meg az elülső részen is, hogy jó-e, az számít igazán! És ne tévesszen meg, ha bele van vágva néhány vékony csíkocska, azok sajnos semmit se számítanak.
2014. okt. 29. 09:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,mondtam,hogy az elülső talpa az..hát konkrétan noku védelem.Mondjuk a suliig csak át kell menjek a zebrán,mert ott tesz le a busz,meg amíg nincs jég,nincs baj se..:DD
2014. okt. 29. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért gondold át, mert ha kő van a sulidban, ott is tud ám csúszni, vagy ha bemész egy boltba... Nálunk a Spar előtt egy ilyen hosszú kővel leburkolt rámpa van, volt deichmanos csizmám, sima talpú, amiben nem tudtam rajta felmenni, szóval nem csak úgy mondom!
2014. okt. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!