Mennyi pénzből újíthatnám fel a ruhatáram?
Én innen szoktam rendelni:
Mindig vannak akcióik és kiváló minőségű ruhákat árulnak.
Ha valami olcsóbb helyet keresel, akkor C&A, Pull and Bear vagy Bershka. Itt is lehet találni jó minőségű ruhákat.
Amennyiben normális, választékban gazdag ruhákat akarsz, és a mai divat szerint akarsz öltözni, akkor Zara, Pull and Bear, Bershka
Nálam is nagy összegek mennek el, egy-egy alkalommal, mivel Pesten szoktam ruhákat venni, nem egyszer volt olyan hogy a készpénzem elfogyott, de még volt olyan ruha amit nem hagyhattam ott így már kártyával fizettem, olyan választékok szoktak lenni.
Általában egy nadrág 6-7e körül mozog, farmerkabát 14 körül, bőrdzseki 40nél kezdődik, műbőrt kapni 20ezertől, pólók 1500-3000 stb
Tehát hasonló árak vannak ezeken a helyeken, mint a H&M-be
23F
Nem akarok leszólni senkit, de az említett butik-láncokat hanyagold, vagy nagyon figyelj oda mielőtt megveszed, mert ár/érték arányban a legrosszabbak.
Sokszor kínai minőségű cuccokat adnak butikos áron, ami nem jó üzlet.
Ingből ha férfi vagy a Goldenland márkát tudom ajánlani. Több árkategóriában is van, a tiszta pamutokat vedd meg. 3000-5000 Ft között normálisakat lehet kapni (többet viszont ne adj érte, az már átverés), több szabásban (regular fit, slim fit) is.
Turkálókat én is tudom ajánlani. Marks and Spencer, Benetton, Ralph Lauren ingeim is vannak onnan, ezresnél egyik sem került többe :) A turizásnak az a titka, hogy nem akkor kell menni, amikor konkrétan szükséged van valamire (kellene egy fekete farmer pl), hanem rendszeresen járni, mondjuk két hetente rászánni némi időt. Így hopp veszel egy-két-három inget, ugyanennyi pólót, esetleg egy zakót, pulcsit, nadrágot alkalomadtán, mindezt alkalmanként 5-7000 Ft-ból ami nem olyan nagyon sok, mégis észrevétlenül elkezdenek gyűlni a ruháid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!