Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ötleteket kérnék új ruhatáram...

Ötleteket kérnék új ruhatáram megszervezéséhez?

Figyelt kérdés

5 év gyes után megyek vissza dolgozni. Ez alatt az idő alatt feléltem a régi ruháimat, miközben új dolgokat szinte alig vettem. Most szeretnék új ruhatárat összehozni. Több dologra is figyelnem kell és nem is igazán vagyok otthon ebben a témában.

Szóval tanár vagyok, tehát valami nem túl elegáns, de azért nem is túl laza dolgok kellenének. Kövér vagyok 168 cm, közel 100 kg. Egymással jól kombinálható ruhákat szeretnék. És persze az áruk sem mindegy. Szerintetek mik azok a darabok, amiket mindenképp meg kellene vennem? Hogyan és hol érdemes ezt elkezdeni?

Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék. Köszönöm!

2013. szept. 27. 00:48
 1/1 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a fekete blezer alap, foleg hogy tanar vagy :) Erdemes megnezni a H&M es az F&F kinalatat is. Mangoban lehet venni nagyon szep, fekete elegans nadragokat, bar eleg borsos az aruk. Mondjuk hogyha elmegy a dec.lerazasoknal lehet talasz olcsobban jot! :) En meg el tudnek kepzelni kendoket is, a H&Mben surun szoktak 200, 700, es 1500forintert lenni. Gondolom meg fiatal vagy, ezert mindenkeppen ajanlom azt, hogy hordj kiegeszitoket! Erre is a H&M a jo. Egy nyaklanc, karkoto, vagy par gyuru nagyon fel tudja dobni az osszeallitast, akar benezhetsz a new yorkerbe is. A neon csicsak mellett ki lehet fogni nagyon jokat. A tokeletes farmer is nagyon fontos! Ne ugy vasarolj farmert, hogy nagyobb, vagy eppen sokkal szukebb -anyukam sokszor belebukott abba, hogy majd belefogy, es ezekert dobott ki annyi penzt :(. Nem tudom, milyen cipoket hordasz, de csekkold a CCC-t, jo minosegu cipoik vannak. A taska. Erdemes nagy, pakolos, fekete, MASSZIV taskat venni, es kiadni erte akar tobbet is, mert eveken at hu tarsad lehet!!! Valassz lenge fekete vagy feher bluzokat, sima basic polokat, ezekkel soha nem lehet mellefogni. Nem tudim milyenek az anyagi kereteid, de ajanlom a Hada turkalot (a kilosat). Tegnap voltam bent es egy kabatkaert elkertek 6ezret a darabosban.

Remelem tudtam segiteni! :)

16/L

2013. szept. 27. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!