Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok jó összeállítási...

Tudtok jó összeállítási ötleteket hidegebb időre?

Figyelt kérdés
összeállítás, ősz, tél,
2013. aug. 28. 16:43
 1/5 A kérdező kommentje:
egyszerű, de ötletes, színes ruhák kedvelőinek a válaszát várom. :D
2013. aug. 28. 16:44
 2/5 Andrea94 válasza:

Én ősszel legtöbbször vidám és őszies színeket használok. Az esős idők a legtöbb embert lehangolják, ez jól kiválasztott színekkel kiküszöbölhető. Rózsaszín felsők bézs nadrággal illetve kiegeszitőkkel(vagy fordítva), arra figyelj hogy neon színeket ne használj, ha esetleg szereted akkor azt tanácsolom hogy inkább a karkötő vagy mas apró kiegészítő virítson. Én kedvelem ősszel a barack, narancs, barnas illetve s szürke árnyalatait, utóbbival azonban vigyázz, ha túl sötet vagy több ruhadarabb szürke, slampossá válhat! Egyébként bármilyen szín megállja a helyét ha egy egyszerübb színnel párosítod!

Ui.: Mikor vásárolok fejben átgondolom a ruhatáram és próbalok párosítani hogy ne legyenek olyan darabok amiket nem tudok hordani, ha szükséges választok hozzá egyet. Sok sikert :)

2013. aug. 28. 23:47
 3/5 A kérdező kommentje:
én most konkrétan ruhadarabra gondolok :D hogy mi az ami jól mutat,stílusos és nem fagysz meg benne... elvileg egy egyszerű pulcsit is fel lehet dobni, a kérdés h hogyan :D
2013. szept. 1. 22:37
 4/5 Andrea94 válasza:
az attol fugg.. Ha szeretsz noiesen oltozkodni es persze eleg csinos vagy hozza, akkor vmi kis bokacsizma ami nem tul magas egy pulcsival megegyezo szinu harisnya egy egyszeru szoknya (nem mini, inkabb combkozepig ero) en pulcsikhoz nem szoktam csak salat tenni max gyuru karkoto.. Ha szeretned priviben kuldok par kepet is :) (bocdi az ekezet miatt)
2013. szept. 13. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet, köszi :)
2013. okt. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!