Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kicsi a ruhatáram?

Szerintetek kicsi a ruhatáram?

Figyelt kérdés

Van 8 farmerom,4 cicanacim,17pulcsim,4kardigán,18pántos felső,16póló,3kabát,7short,3ruha,3szoknya.Plusz még a cipők,táskák és a kiegészítők.

Szerintetek ez nagyon kicsi ruhatár?Még most veszek hozzá pár darabot.

2013. aug. 15. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem, rengeteg göncöd van szerintem!
2013. aug. 15. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem.. nekem kb fele ennyi ruhám van.. :(
2013. aug. 15. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem , nem kicsi, sőt.

Szerintem te nem vagy képben ,hogy mennyi mindened van! :) (és most ne értsd félre, nem kötözködésből mondom!)

2013. aug. 15. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 farmerom, 1 fehér nadrágom, 2 szoknyám, 1 cicanadrágom, 3 pulcsim, és 3 felsőm, 1 farmer kabátom és 1 kabátszerű pulcsim, 1 téli kabátom, és 2 cipőm. És szerintem már csak egy téli csizmát kell vennem.
2013. aug. 15. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább kevesebb, de igényes és minőségi ! Nekem 5-6 farmerom, 5-6 pulcsim, 5 short, 3 sportosan elegáns zakóm, kb. 15 polóm, 2 átmeneti kabát, 1 pufi kabát (életem hibája a tavalyi Oláh Gergő Fishbone kabát) 1 szövet kabát 2 pár cipő és 1 bakancs. Szerintem ez nem sok ruha, de ez mond olyan amit válogatás nélkül bármiket felveszem és mindig jól érzem magam bennük ! 17/F
2013. aug. 15. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
borzasztó kevés ruhád van nem akarsz venni esetleg mindennapra újjat??
2013. aug. 15. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Fanatikus ruhamániás vagy.

Ez sok ruha, nem pedig kevés.

2013. aug. 16. 15:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó kommentelő,igen lehet igazad van..mindig van valami ami megtetszik és meg kell vennem:)

2013. aug. 16. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
én nekem is most kezdett el gyarapodni a ruhatáram(régen nem szerettem vásárolni.. de most! :DD ) de ez szerintem bőven elég még sok is ... én általában azért nem veszek meg valamit hogy egyszer fel tudom venni aztán soha többet:D ... én olyanokat veszek amiket lehet variálni:)
2013. aug. 17. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!