Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a stílusom,...

M.B.K. kérdése:

Szerintetek milyen a stílusom, és milyenek az összeállításaim? A nagy álmom, hogy stylist lehessek

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 20. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A balerina a legtöbb embernek nem áll jól. És elegáns ruhákhoz még csak nem is túl jó.

Alapnak jó, de még van mit fejlődnöd.

2015. jún. 11. 14:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszönöm,eddig nem is tudtam,de igyekszem fejlődni
2015. jún. 14. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van polyvore-m, habár nekem erős hobbi szintű. Follow-oltalak épp most. (eve9...)
2015. jún. 14. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Most akadtam rá erre a kérdésre, remélem még aktuális.:)

Őszintén szólva, van ami nagyon tetszik, van ami egyáltalán nem. Ahogy már írták előttem, nem csak abból áll a stylist szakma hogy néhány összepasszoló ruhadarabot összeraksz. Tudnod kell az aktuális trendet, azt hogy a különböző alkatokra milyen ruhák valók, sokat számít egy hajszín is illetve az, hogy ha ránézel egy emberre azonnal tudod hogy mit kéne ráaggatni ami jól állna neki.

Ha tényleg érdekel a dolog és nem csak egy fellángolás akkor olyan suliba kellene menned ahol ezt tanulhatod (szerintem lenne esélyed ha az előbb leírtakat nagyjából kapizsgálod). Esetleg nézz TLC-n ilyen átalakítós műsorokat amik hasznosak lehetnek, illetve nézd a Shopping királynőket ami eljutott most Magyarországra is, mert Lakatos Márk rendkívül jó tanácsokat mond.

2015. okt. 30. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!