Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Nike...

Mi a véleményetek a Nike Airmax cipőkről?

Figyelt kérdés
Olyan tömeg lett mostanában, mindenkin azt látok, érdekel, hogy vajon tetszik e a többségnek. 16/L
2015. márc. 17. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem inkább air force, roshe run, pegasus, thea ezek tetszenek ezeket nem annyira látom
2015. márc. 17. 19:24
 2/8 anonim válasza:
Jól néz ki. (Na jó, azért nem az összes) Én biztosan nem vennék, mert nem szeretem ha minden tizedik embernek ugyanolyan cipője van.
2015. márc. 17. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem rettentő ronda.
2015. márc. 17. 23:11
 4/8 anonim válasza:
Elmegy, de utcára nem venném fel.
2015. márc. 18. 09:57
 5/8 anonim válasza:
A szimpla Airmax nekem se igazán tetszik, de a total légtalpas cipők szerintem nagyon szépek. Nem is olyan ormótlan nagy darabok
2015. márc. 18. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy szürke-lila Air maxom, ez tetszik mert nem olyan rikító mint amit néhány emberen látni... mert az összevissza élénk színűek szerintem borzalmasak. Én egyébként azért hordom mert magasít. Alapból túl törpe vagyok, jól jön ez a kis plusz.
2015. márc. 18. 15:02
 7/8 anonim válasza:
Szerintem túl bumszli:DD ízléstelen,meg amúgy is mindenkin az van.
2015. márc. 20. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
pont pénteken néztem a metrón, hogy minden második emberen az van...pedig így akarnak kiemelkedni a sorból, meg divatosnak tűnni, közben csak azt érik el, hogy tucatjelenségek lesznek....annyi pénzért meg, mint amibe egy air max kerül, már cipőt is lehet kapni!! ;)
2015. márc. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!