Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Nike Air...

Mi a véleményetek a Nike Air Max cipőkről?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 20:49
 1/7 anonim válasza:
Sztem rohadt jól néznek ki:D énis szeretnék egyet csak kicsit drágák :$
2013. okt. 31. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem tényleg nagyon jól néznek ki,de fogalmam sincs mitől, ugye felkapott lett és mindenki utcára hordja divatolás képpen,miközben lehet életében nem látott még kondi termet. Nagyon jól néz ki, kényelmes is, az ára meg picikét húzós. Meg az a baj hogyha ránézel valaki lábára és meglátod rajta,szerintem egybe előítélkeznek, hogy jaj kis újgazdagok.. nekem ez a véleményem róla.
2013. nov. 1. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, kényelmes is, de meglehetősen húzós az ára, de ebben a "hype"-olás is benne van. Viszont megéri megvenni mindenképpen, mert meglepően strapabíró darabok. Én nem tartom katasztrófának, ha utcán hordják, és nem az edzőteremben (egyénként mi az eredeti funkciója ennek a cipőnek? :D). Az is igaz, hogy egyszer már divat volt, de legalábbis akkoriban nagyon ment ez a cipő, mint ahogy most is.
2013. nov. 1. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Eredetileg futócipő:)

Én szeretem az Air Maxet, húzós az ára valóban, én nyári gyűjtögetésem után rendeltem egyet magamnak Londonból. Edzek benne itthon, meg néha felveszem utcára, tekintve hogy külön kiadás, és szeretem, hogy kevés emberen van. Nagyon kényelmes, ajánlani tudom, legyen szó az AM1-ről vagy 90-esekről.

Hogy megéri-e az árát.... az enyém megérte, mert hosszú időn át vágytam a cipőre, és tényleg, amiért fizettem, azt kaptam. Másoknak nem tudom megérné-e, attól függ mit látnak a cipőben. Ha egy két szezonos divatkelléket, akkor nem éri meg kidobni rá 20-40 ezer forintot, semmiképp.

2013. nov. 2. 10:27
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nagyon jól néznek ki*-*biztos nagyon kényelmesek is

:) És ha majd lesz rá pénzem,veszek egyet...egyelőre nincs:/

2013. nov. 6. 19:00
 6/7 anonim válasza:
Nekem van nem egy Air Max! Imádat van. Gerinc sérvem van és ebben a cipőben nem fáj a derekam. Extra kényelmes. Strapabíró, én nap mint nap hordom. Az igaz hogy nem olcsó kategória de szerintem megéri!
2014. ápr. 14. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Eredetileg valóban futóciponek találták ki az air max- et .De az utóbbi időben divatossá vált air max cipők mar nem azok , ezek utcai cipőként kerültek forgalomba !
2015. márc. 27. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!