Mi ez a színes sportcipő őrület?
Figyelt kérdés
Ez lett a divat? Lépten nyomon rózsaszín, zöld, narancs színű sportcipőben rohangászó embereket látni, mindenféle ruhával párosítva.
Nekem tetszik amúgy, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2015. márc. 17. 00:50
1/7 anonim válasza:
Egy hülye követi a többit. Még okés is ha illik a ruhához, de legtöbb esetben ez nem így van. Na meg minden második csajon mondjuk a rózsaszín-fehér air max van. Mintha más nem is létezne.
2/7 A kérdező kommentje:
2015. márc. 17. 11:18
3/7 anonim válasza:
Ezek amiket linkeltél nem pont azok a feltűnő színes cipők, inkább csak egyszerű cipők...az utolsó mondjuk inkább futócipőnek tűnik mint utcai cipőnek. Nekem tetszenek a színes cipők, de akkor egyszerű ruhát hozzá, feketét, fehéret, szürkét... Air Maxből én hónapokig kerestem egy fazont fekete-szürke.piros kombináció volt, de mindenhol csak férfiban volt (nő vagyok) mire rátaláltam volna a méretemben, addigra már minden második embernek air max-e volt, meg persze előjöttek a hamisítványok is, úgyhogy inkább nem kellett...
4/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem olyanok, de én ezekkel szemezek most, ehhez nem vagyok elég bátor:
2015. márc. 17. 13:16
5/7 anonim válasza:
Sok az izléstelen proli,divatmajom.
6/7 anonim válasza:
nem rossz ez, de én fel nem venném :D
7/7 anonim válasza:
nekem van air maxem évek óta, hardcore-osok között elég régóta "divat", és eléggé idegesít, hogy most minden pitsának és cigónak ermexe van... : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!