Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, ha...

Tilla84 kérdése:

Mi a véleményetek arról, ha egy 31 éves srác drágább (350e. Ft) értékű karórát visel? Saját munkájából vette.

Figyelt kérdés

Ti nők, figyelitek a férfiak karóráját? Mit gondoltok, ha egy 31 éves, keményen dolgozó srác teljesen átlagos életet él, de drága karórát hord?

Csak azért kérdezem, mert nem merem felvenni, nem akarok túl hivalkodónak látszani, vagy nem akarnék menőzni és "pénzes zsáknak" látszani, holott teljesen átlagos vagyok, csak imádom az órákat...

2015. márc. 15. 13:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
igen, de ugyanezt fejtettem ki a legelső véleményemben is...
2015. márc. 16. 17:34
 32/42 anonim ***** válasza:
A lényeg nem az, hogy 350 ezres az óra, inkább az, hogy ehhez képest mennyi a fizetésed. Mert ha ez 2-3 fizetés, akkor értelmetlennek tartom, de ha megvan havi 1 milla, akkor nem hivalkodás, belefér
2015. márc. 16. 20:13
 33/42 A kérdező kommentje:

Nos, hogy pontot tegyek a kérdésem végére én mint kérdező, először is mindenkinek köszi a hozzá szólásokat.

Azt hiszem mindenkinek igaza van! A magyarországi átlag viszonyokhoz nézve ez egy drága órának mondható. De, valójában ez egy belépő szintű luxus óra.

A valósághoz hozzá tartozik, hogy jelenleg külföldön élek és a kézhez kapott fizum kb. 930 ezer forint körül van. Lehet anyázni, de nem a két szép szememért kapom!

Pár éven belül vissza költözök kis hazánkba és a fizetésem is a harmadára fog esni. Ennek ellenére talán majd még nem lesz túlzás ezt hordanom.

Volt egy egyezségem magammal aminek a jutalma egy "igazi" óra volt. Hát elértem és jutalomból megvettem. Az én munkám egy nagyon nehéz alkotói kézműves foglalkozás. Számomra az órák a "kézművesség" csúcs darabjai. Csodálom ezeket a holmikat és az embereket akik megalkotják.

Mindenkinek szép tavaszt és sok boldogságot kívánok!

Üdv!

2015. márc. 16. 21:27
 34/42 anonim ***** válasza:

ez az elején is leírhattad volna, úgy könnyebb lett volna válaszolni. mondjuk az én fizetésem alsó hangon 100E így max a létfenntartás és néhány extra fér csak bele. én még december végén vettem egy 6000 ft-os fülhallgatót(sennheiser). már régóta szerettem volna egy ilyen márkájú fülhallgatót, mert erről tudom azt ismerőseimtől, hogy minőségi. a legtöbb 3 hónap alatt tönkremegy ez most 3 hónapos, de érzem, hogy jó befektetés volt.

csak ha visszajössz ne reklámozd, hogy mennyibe került mert még az irigységtől vérszemet kapnak.

2015. márc. 17. 07:46
 35/42 anonim ***** válasza:
hát ha anyagias, sznobi csajt akarsz akkor jó úton haladsz
2015. márc. 18. 12:56
 36/42 anonim ***** válasza:

update

mert közben elolvastam amit később írtál

már ha ezzel akarsz csajozni

arra meg, hogy mire költöd a fizudat, a te dolgod

neked ez az óra volt a szived vágya, hát megvetted

én is csináltam ilyet, megvettem jutalmul egy 25k-s cipőt, mert sikeresen befejeztem egy 300k-s projektet

jó mondjuk ez arányaiban azért kisebb

de meg tudom érteni, hogy miért tetted

2015. márc. 18. 13:00
 37/42 anonim ***** válasza:

Én speciel nem értek az órákhoz, tehát fogalmam se lenne róla, hogy ami rajtad van, az mennyibe került.

Úgy általánosságban meg azt gondolom, hogy mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Szerintem ha valakinek van rá pénze, nem baj, ha 350 ezer forintos órát vesz magának, hisz megteheti.

Azt tartom gáznak, mikor valakinek baromira nincs pénze, de azért hitelre vesz egy áájjfonntt, mert az divat...

2015. márc. 19. 13:28
 38/42 anonim ***** válasza:
Egyébként belinkelnéd, hogy milyen az óra? Kíváncsi vagyok.
2015. márc. 19. 13:29
 39/42 A kérdező kommentje:
Keress rá! Certina C001 427.16.057.00. DS Podium Automatic
2015. márc. 21. 00:43
 40/42 A kérdező kommentje:
2015. márc. 21. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!