14 Éves srác vagyok szeretnék magamnak egy jó stilust amiért oda vannak a csajok de nem tudom hogy milyen legyen a bőröm szine barna a szemem is barna szerintetek milyen legyen?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 07:37
1/13 anonim válasza:
Hát mint lány tudom, hogy mi tetszik nekünk. Az pedig az egyszerű fekete poló, farmerrel és tornacipővel. Hm, hát nem valami extra vagáns? :-)
2/13 A kérdező kommentje:
Az tul egyszerü lenne :) valami jobbat szeretnék
2014. nov. 8. 08:09
3/13 anonim válasza:
Add önmagad!
Annál nincs jobb egy lány szemében. :)
4/13 anonim válasza:
Ilyen swag hülyegyerekekkel vannak tele a plázák, mint amilyen lenni akarsz. Inkább keresd meg a saját stílusod.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
14 éves vagy még csak, sok gyereknek ez után még lesz egy csomó korszaka, stílusváltása, kár lenne magadra erőltetned egyet. Jó úgy ahogy vagy. Nem kell barnának lenned, nem vagy nigga !!
7/13 anonim válasza:
A stílus az, hogy a saját elképzelésed szerint öltözöl, olyan a hajad ami illik hozzád, stb. Nem mások elképzelése szerint kell öltözni. A csajoknak sem ugyanaz tetszik, szóval megfelelni úgysem tudsz mindenkinek. Legyél önmagad.
8/13 anonim válasza:
5-ös, ki a halál fasza ez az elbaxott buzerátor kotonszökevény?:'D
9/13 anonim válasza:
Most mi a lószart szavazgattatok le 0-ra? Attól még hogy nektek nem tetszik, csómó kiscsaj bele van zúgva ebbe a nyálgépbe.
10/13 A kérdező kommentje:
nem tagadom most is van stilusom :) farmer nadrág zakó hozá szeretek elegáms lenni de valami jobbat szeretnék
2014. nov. 8. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!