Szerintetek jól néz ki egy barna hajú, zöld szemű,70 kilós srác acélbetétesben és terepszínű nadrágban?
Figyelt kérdés
Lehetőleg lányok válaszoljanak.2010. júl. 2. 16:07
1/7 anonim válasza:
Ez bizony nagyon kevés információ ahhoz, hogy ezt el lehessen dönteni.
Én szeretem ezt a kombinációt (de nem bakancsba tűrt nadrággal), de így tényleg nem lehet megmondani, hogy neked vajon jól állna-e.
Ha mutatnál képet... ;)
2/7 anonim válasza:
Képet kérek és akkor megmondom :)
3/7 anonim válasza:
Kevés az info. Az acélbetétes meg terepgatya rendben van. A 70 kg is feltéve hogy minimum 180 cm vagy.
4/7 anonim válasza:
Imádom a zöld szemeket, nekem is van betkósom, terepszínű gatya oké.
Egy képet is feltölthetnél :)
5/7 anonim válasza:
Igen, de ha mondjuk 72 kiló lennél, ki se menjél az utcára. Lényeges információk rulez :D
6/7 anonim válasza:
Igen a pasik 80% így néz ki egy rockfesztiválon.
Mondjuk én inkább a kommandósgatyát vagy még jobb a fekete farmert preferálom...
7/7 anonim válasza:
még jó h jól néz ki:) imádom az ilyen pasikat,de kép alapján többet lehetne mondani. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!